Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pornoinzeráty a erotické party: Na Kotlebovu poslankyni „praskla“ lechtivá minulost

Autor: Darina Jíchová - 
4. března 2020
13:02

Členka strany Mariana Kotleby Kotlebovci-LSNS Danica Mikovčáková složila svůj poslanecký mandát kvůli skandálu, kterému ona a její manžel Ján čelí. Mikovčák sám rezignoval na svůj post krajského předsedy LSNS i členství ve straně. Těsně před volbami na manžele „prasklo“, že si na internetových seznamkách hledali partnery pro skupinový sex. Mikovčákovi o sobě podle bloggera Radovana Bránika, který kauzu medializoval, měli tvrdit, že jsou bisexuálové, což je v rozporu s rétorikou LSNS o „tradiční rodině“, strana proslula svými homofobními postoji a výroky. Zprávu přinesl slovenský deník SME.

„Ahoj, jsme manželský Bi pár ze Zvolena, on 179/96 32 let, ona 172/63 30 let, hledáme Bi dívku, mladého a štíhlého Bi muže (ale bisexualita není podmínkou), nebo pár s Bi ženou na randění (procházky v přírodě, opalování, splav, chaty, společné výlety, radovánky) a krásný, něžný, romantický sex a milování. Máme rádi milování v trojce nebo čtyřce, rádi chodíme na swingers party. Já, manžel jsem mírně bi, manželka je bi se vším všudy. Náš mail je jejdawau@azet.sk.“

Takto zní informace z profilu Mikovčákových, který se Bránikovi podařilo najít. Manželé celou aféru považují za pomstu ze strany svých sousedů ze Zvolenu, s nimiž se hádali kvůli billboardu LSNS, který si Mikovčákovi vyvěsili na balkonu svého bytu.

Dům Danici Mikovčákové ve městě Zvolen, její sousedé se jasné vyjádřili proti její příslušnosti k LSNS. Dům Danici Mikovčákové ve městě Zvolen, její sousedé se jasné vyjádřili proti její příslušnosti k LSNS. | Reuters

Mikovčákovi: Už se s tím neztotožňujeme

„Tento inzerát s našimi soukromými fotografiemi pochází z roku 2007 a je tedy 13 let starý. Internetový profil už dlouhé roky není aktuální a my se už více s tímto životem neztotožňujeme, není v souladu s životem, který vedeme dnes,“ vysvětlují manželé v oficiálním prohlášení.

„Před dlouhými roky jsme si uvědomili trpkou skutečnost, ve které jsme se ocitli, a co konáme. Po objevení skutečných hodnot jsme se obrátili k Pánu Bohu, očistili jsme se před ním od hříchů a dnes žijeme spořádaným životem jako tradiční rodina. Uvědomujeme si však, že chyby, které jsme udělali v mladické nerozvážnosti, už vymazat nedokážeme, i když bychom si to velmi přáli,“ dodávají v prohlášení.

Manželé zmizeli z internetu

Mikovčáková zaujala na Kotlebově kandidátce přední umístění, byla číslem osm a během voleb v sobotu 29. února bylo jasné, že se stane poslankyní. LSNS získala 7,97 procent všech hlasů a vyšle do parlamentu 17 zákonodárců.

Mikovčák na svůj post rezignoval už v pondělí, jeho manželka včera. Kotleba na jejich rozhodnutí zatím veřejně nereagoval. Oficiální i soukromé profily páru zmizely ze sociálních sítí, například na facebooku Mikovčáková vystupovala pod přezdívkou Daisy Deina Skaliová.

Jaronovaku ( 4. března 2020 15:55 )

Když se tohle a jiné věci propagují v průvodech tak je to ok. Co je komu po tom že pěkná baba si chce užít ve vlastnim volnu? Řada lidí ny to chtěla dělat také ale hrajou si na .....

Zobrazit celou diskusi