Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Poslední rozloučení s Patrikem (†19): „Odpočívej v pokoji, Páťo,“ píší kamarádi!

Autor: VaB - 
4. března 2020
18:47

Patrik (†19) se údajně nepohodl s kamarády a utekl! Sám bloudil chladným lesem, ve kterém našel svůj smutný konec. Při velké pátrací akci byl nalezen mrtvý. Rodina, přítelkyně a přátelé truchlí. Plánují poslední rozloučení.

Devatenáctiletý Patrik z Valašských Klobouk odešel v pátek večer na oslavu do blízké vesnice Lipina. S kamarády šel pak do baru. Když skončili, na zastávce se zřejmě nepohodli a utekl. Nevzal si s sebou ale bundu s mobilem.

Když se nevrátil domů, rodina se začala bát, jestli se mu něco nestalo. Mladíka začala hledat policie s vrtulníkem, dobrovolníci z Rescue SAR Morava i jeho kamarádi. Pátrání ale mělo tragický konec. „Mladík byl nalezen, bohužel bez známek života, pár kilometrů od místa, kde byl viděn naposledy,“ řekla Blesku mluvčí policie Lenka Javorková. Podle místních z vesnice mladíka našli na poli u obce Lipina. Co bylo příčinou smrti, to je ale záhadou. „Ke konkrétní osobě již nebudeme poskytovat žádné další informace,“ sdělila Javorková. 

Kluk se srdcem na správném místě

Smrt Patrika zasáhla spoustu lidí. Od rodiny přes jeho přítelkyni Kateřinu až po jeho kamarády. „Páťa byl neskutečně hodný kluk se srdcem na správném místě, byl to strašně dobrý kamarád. Měl jsem ho hodně rád, chránili jsme se navzájem,“ píše Petr na facebooku. „Odpočívej v klidu v pokoji, Páťo,“ dodává. 

„Hodný, milý, ochotný kluk, který rád pomáhal druhým… Nechce se tomu vůbec věřit. Ať už se stalo cokoliv, měj se tam nahoře dobře,“ napsala Dominika. „Nepoznala jsem snad hodnějšího člověka, než byl on.. Furt tomu nevěřím,“ přidává se Denisa.

Florbalisté přišli o spoluhráče

Patrik byl sportovec, hrál florbal za klub z Valašských Klobouk. „Paťo, byl jsi mým dobrým kamarádem a StepBratrankem, dost jsme se znali z florbalu a musím říct, že jsi byl výborný florbalista a ještě lepší člověk,“ napsal David. „Je mi líto, co se stalo, celé rodině přeji upřímnou soustrast jménem celého florbalového klubu,“ dodává s tím, že Patrik bude všem chybět. Se zemřelým mladíkem se rozloučí rodina 7. března. 

brano34 ( 6. března 2020 10:46 )

V tragických případech, kdy se kamarádi (kamarádky, přátelé, manželé) nepohodnou a napomohou tím nepřímo k smrti člověka, se doporučuje říkat pravdu, pokud máte čisté svědomí..

xexe25 ( 4. března 2020 22:07 )

Takou bych ti mrdl. Dej mi tvou adresu ty internetový hrdino. Zakomplexovaný idiot, že ťa matka nepotratila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání