Heardová nebyla ráda, když se na světlo světa dostalo několik nahrávek z párového sezení, ve kterých ji exmanžel obviňuje z násilí. Proudy se náhle obrátily, fanouškovské pranýřování Deppa skončilo a začalo se útočit na ni. Vzniklo nespočet peticí proti jejímu obsazení do pokračování kasovního trháku Aquaman a Depp se opět stal horkým kandidátem do remaku Pirátů z Karibiku. To se však může znovu otočit.

Podle posledního obvinění, které Heardová přinesla do soudní síně, se Depp rok po jejich svatbě sjel extází, močil po domě a zanechával krvavé nápisy na zdech domu. Drogová jízda měla trvat dlouhé tři dny.

Heardová tvrdí, že v roce 2015 manžela navštívila v Austrálii, v té době měl být údajně čistý. Když ho po zjištění, že je nadopován prášky, konfrontovala, měl ji strčit, profackovat a srazit na zem, načež Heardová utekla do koupelny a zamkla se. Tam zůstala až do rána.

Druhého dne hádka pokračovala, Depp po manželce házel pánve a hrnce, a jak dříve uvedla, trefil ji telefonem do obličeje. Depp se probděl až do třetího dne, který Heardová ve své výpovědi popisuje takto:

„Šla jsem dolů a našla nespočet vzkazů různě po domě, na zdech nebo na oblečení, které mi Johnny adresoval. Napsal je směsí olejové barvy a krve ze svého pořezaného prstu. Johnny také zkoušel vzkazy napsat svou močí, louže byly všude po domě,“ stojí podle webu Meaww.com v dokumentech. Jako důkaz předložila soudci několik inkriminujících fotografií.

Depp se za způsobenou psychickou a kariérní újmou soudí s Heardovou o 50 milionů dolarů (přibližně 1,1 mld. Kč). Kvůli předešlým lživým obviněním ho filmová studia odmítala obsazovat do rolí, namále měl i s Fantastickými zvířaty a kde je najít, spisovatelka a scenáristka J. K. Rowlingová se ho tehdy zastala, což fanoušky pobouřilo. Teď na ni pějí chválu, že fámám neuvěřila a dala mu šanci.

VIDEO: Drdol podle Amber Heard: Inspirace pro účes na ples!

Video
Video se připravuje ...

Drdol podle Amber Heard: Inspirace pro účes na ples! David Hanuš

Fotogalerie
70 fotografií