Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Číslo jejich lásce nebrání! Které slavné dělí pořádný věkový rozdíl?

13. března 2020 | 06:00

Věk? Tak to je pro tyto celebrity pouze číslo. Zastáváte názor, že by partneři měli být stejně staří nebo jeden z nich jen o málo starší? Tak to se možná budete divit, jak velký věkový rozdíl mají mezi sebou tyto celebrity. A jsou s tím navíc naprosto v pohodě!

Velký věkový rozdíl mezi partnery dnes už neznamená problém. Pokud si zkrátka rozumíte, nechybí ve vašem vztahu vášeň, pak je věk opravdu jen číslo. Důkazem jsou tyto celebrity, které dělí i třicetiletý věkový rozdíl! Například herec Mel Gibson je o pětatřicet let starší než jeho partnerka Rosalind Ross a rozhodně to nevypadá, že by jim tato skutečnost ve vztahu nějak překážela. S Rosalind má herec navíc své deváté dítě! 

Tím starším je ve vztahu také hollywoodský švihák Richard Gere. S manželkou Alejandrou Silvou je dělí třiatřicetiletý věkový rozdíl. A v lásce jim to rozhodně nebrání! "Je to ten nejvíc pokorný, citlivý, milující, pozorný, zábavný a velkorysý muž, jakého jsem kdy potkala. Co víc říct? Jsem tak zamilovaná! Jak byste se cítila, kdyby se vás někdo každé ráno zeptal: Co tě dnes udělá šťastnou? Nemine jediný den, kdy by mi neřekl, jak důležitá pro něho jsem. Mám opravdu velké štěstí," prohlásila španělská publicistka v článku magazínu Hello.

V našem českém rybníčku najdeme také několik párů, v nichž je vyšší věkový rozdíl. Příkladem jsou zpěvák Petr Janda s manželkou Alicí nebo pohádkový princ Jan Trávníček. Ten svou princeznu našel v o pětatřicet let mladší manželce Monice. 

Podívejte se do fotogalerie na další hollywoodské páry, pro které rozdílný věk nehraje vůbec žádnou roli:

Autor: Aneta Valešová