Po 18 dlouhých letech dali sňatku vale. Důvod, proč se legendární Kapitán Kirk ze Star Treku rozhodl opustit manželku, není znám, oba jsou totiž velcí tajnůstkáři -  spolu s oznámením o rozvodu prozradili, že spolu od února 2019 nežijí. Ale vše řeší v klidu, přizvali si dokonce rozvodovou právničku hollywoodských hvězd Lauru Wasserovou (51), která rozsekla nejednu slavnou dvojici.

Díky předmanželské smlouvě měli oba jasno, co dostanou, od nábytku přes peníze po pozemky. Opravdovým oříškem však byli jejich koně a ten největší poklad, jaký z lichokopytníků lze získat – sperma!

William je totiž vášnivým chovatelem koní a jejich životní šťávy mu dokážou přinést na svět dalšího statného šampiona. Dá se tak říct, že pár vlastní galony kvalitního koňského spermatu. Po dlouhém vyjednávání a přemlouvání manželka, jež měla na sperma zálusk, svolila, aby si všechny zásoby nechal pro sebe. Výměnou získá dva koně a možnost zbylé dva a párek pejsků navštěvovat, pokud dá Williamovi dopředu vědět.

Rozvod je téměř hotový, a tak Shatnerovi nic nebrání v tom, aby se 15. března ukázal v Praze ve Fóru Karlín a po promítnutí filmu Star Trek II: Khanův hněv pobavil fanoušky historkami z natáčení a odpověděl na zvídavé dotazy oddaných trekkies.

VIDEO: Seriálová událost roku Star Trek: Picard má knižní předvoj: Křtil ji hlas slavného kapitána

Video
Video se připravuje ...

Seriálová událost roku Star Trek: Picard má knižní předvoj: Křtil ji hlas slavného kapitána Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií