Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vedle ubodané manželky Petry (†37) strávil dva dny: Marek začal vypovídat! Policii popsal noc hrůzy

Autor: ran - 
7. března 2020
08:41

Byla to velká láska. Kosmetička Petra (†37) a její přítel Marek (39) z Bratislavy byli bezdětný zamilovaný pár, který rád vyrážel na cesty do světa. Za týden se třeba chystali do Himálají a všechno se zdálo růžové, skončilo to však nepředstavitelnou tragédií. 

Okolí mladých lidí a jejich známí o nich také hovořili jako o někom, kdo je věrně oddaný jeden druhému. Přišel ale šok! Marek svoji ženu uškrtil a brutálně pobodal, v bytě s jejím tělem pod pěřinou pak strávil dva dny a sám se zřejmě pokusil o sebevraždu.    

Na zuboženém Petřině těle se při pitvě našlo téměř 20 bodných ran. Samotný Marek byl svými rodiči, kteří mu spolu přišli blahopřát k narozeninám, nalezen v bytě s podřezanými zápěstími. Krátce nato byl v poutech odvezen na ošetření do nemocnice, kde mu bylo sděleno obvinění a byla na něj rovnou uvalena vazba.

Čerstvé informace od zdroje blízkého vyšetřování hovoří o tom, že obviněný muž začal s policií spolupracovat. Podle dosavadních výsledků vyšetřování neměla být motivem krveprolití žárlivost ani žádné jiné vztahové problémy. Ačkoli si nikdo z mužovy rodiny nedokáže představit, že by Marek mohl mít problémy osobního rázu, podle informací od zdroje mohou za nepochopitelným činem být drogy. Jisté je, že v době, kdy na místo činu vtrhla policie, „byl obviněný podle expertíz pod vlivem omamných a psychotropních látek“, jak k případu uvedla policie.

Podle výpovědí si muž vzpomíná na samotný atak jen mlhavě. K útoku mělo dojít v průběhu noci, kdy Petra pokojně spala. Další detaily celého šíleného příběhu zůstávají utajovanou součástí vyšetřování. 

  

renalek ( 7. března 2020 15:34 )

Řekni sestře ať už zamkne PC a podá ti prášky!

lunatic ( 7. března 2020 14:29 )

... a tím pádem bodal a bylo mu zcela lhostejné čím se tak děje

lunatic ( 7. března 2020 12:37 )

Za dva dny pravděpodobně ještě ani přehnaně nesmrděla, takže s ní bylo reálné i uskutečnit pohlavní styk - samozřejmě pouze za předpokladu,že by neprotestovala, protože pak by mu ještě přibyl § znásilnění

renalek ( 7. března 2020 11:59 )

Je zvláštní,kolik je v ČR primitívních hlupáčk a je zvláštní že uměj na PC? Bazerante, vyblej se tvé mámě do dršky a nepiš tu blbiny!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání