Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

U Písku se srazil osobák s autobusem: Na místě zasahoval vrtulník, zranilo se jedno dítě!

Aktualizováno -
6. března 2020
16:48
Autor: ČTK, VaB - 
6. března 2020
15:34

Střet osobního auta a autobusu si v pátek odpoledne vyžádal dva zraněné. Na místě nehody v Orlíku nad Vltavou zasahoval i záchranářský vrtulník. Nehoda si vyžádala čtyři zraněné z toho jedno dítě. 

V Orlíku nad Vltavou se v pátek večer srazilo osobní auto s autobusem. Zranili se čtyři lidé, tři z nich mají těžší zranění. Na místě zasahoval i vrtulník zdravotnické záchranné služby. Silnice I/19, na níž se nehoda stala, je kyvadlově průjezdná, provoz řídí policie. ČTK to řekli mluvčí záchranářů a policie. 

Nehoda se stala před 15:00 v části obce Staré Sedlo, na silnici I/19. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, od záchranářů vrtulník a čtyři sanitky. Vypomohli i středočeští záchranáři.

Jedno dítě se zranilo lehce, zdravotníci ho převezli do Písku. Dva dospělí utrpěli středně těžká zranění, jsou nyní na urgentním příjmu v Příbrami. Třetího dospělého, který má těžké zranění hrudníku, přepravil vrtulník záchranářů do českobudějovické nemocnice, uvedla mluvčí jihočeské zdravotnické záchranné služby Petra Kafková. Zatím nejsou k dispozici informace o tom, zda jsou zranění z auta či z autobusu.

„Srazilo se osobní auto s autobusem. Podle našich informací v autobuse byli (cestovali) čtyři lidé," řekla ČTK mluvčí krajských hasičů Vendula Matějů. Z hasičů zasahovaly na místě jednotky z Mirovic, profesionálové i dobrovolní hasiči.

kralovna-vsech-mori ( 6. března 2020 16:14 )

U Písku se zranil osobák s autobusem: Na místě zasahoval vrtulník!
--------------------------------------
Tak to je titulek hodný vola. To jsem prostě musela zkopírovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání