Podnikatel Josef Kokta až v pozdějším věku poznal svou osudovou ženu Ornellu. Ale než se to stalo, tak se musel třikrát rozvést a zplodit čtyři děti se třemi ženami. 

„Je pravda, že jsem v průběhu svého života poznal stovky žen. Ornella je ale obrovská podpora, protože kdyby nebylo jí, tak nevím, co bych dělal. Stará se o mě i o malého,“ řekl pro idnes.cz Kokta, který se zanedlouho stane šestinásobným otcem a to svou milovanou ženu nutil, aby měla další dítě s někým jiným. „Už se na to cítím starý. Říkám Ornelle, ať si to schová pro dalšího manžela. Až zaklepu bačkorama, tak určitě nějaký přijde. Pak po ní bude chlap chtít dítě.“

Naštěstí to Ornella nebrala vážně a je podruhé v očekávání. „Pepa se moc těší a moc si mě hýčká. Quentin (7) mi masíruje bolavý nohy, je to od nich moc hezké,“ svěřila se Blesku nastávající maminka, která zatím přibrala 17 kilo. 

Všechno mě víc bolí. Kila mám hlavně v břichu a prsou, ty snad váží půlku toho, co mám navíc,“ dodává se smíchem Koktová. I když má do porodu necelý měsíc, nafotila s fotografem Jakubem Ludvíkem rodinné fotky. 

V květnu se budeme znát 9 let, pár dnů a bude to přesně 7 let co se nám narodil Quentinek. Dnes počítáme už jen dny do příchodu dalšího miláčka. V životě by mě nenapadlo jak se může “zvrhnout” jeden pozdní oběd v centru Prahy,“ okomentovala společné fotky Ornella. 

VIDEO: BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
66 fotografií