Scenárista seriálu Most! a čerstvý držitel Českého lva Petr Kolečko se před třemi týdny stal potřetí otcem. Syna Jiřího přivedla svět modelka Aneta Vignerová, a tak je logické, že ho nemohla doprovodit na galavečr do pražského Rudolfina. Garde se ujala jeho maminka.

"Je to určitě poprvé, co jsme na tak velké události a moc se těším, že si večer užijeme," svěřila se paní Kolečková a Petr její slova potvrdil: "Hlídat se před mamkou nebudu, na to my si nehrajeme."

Kolečko prozradil, jak svého třetího syna zapíjel. "Sešli jsme se s rodičema už v poledne, kde jsme dali pár drinků, takže si myslím, že od osmi večer zůstala zapíječka už zapomenuta."

V doprovodu maminky Hany přišel režisér a herec Jiří Mádl. "Na takovou příležitost jsme si vzal nejlepší oblek, nejlepší boty a nejlepší ženu svého života," řekla Blesku Mádl, jehož film Na střeše ani jednu ze sedmi nominací ve vítězství neproměnil.

Herečka Tereza Ramba si donesla Českého lva za hlavní roli ve snímku Vlastníci, ale dlouho se ze sošky radovat nebude. "V patnácti letech jsem slíbila, že když tuhle cenu někdy získám, tak jí dám své mamince. To také splním. Musím ale přiznat, že když jsem to slibovala, tak ty sošky nebyly tak krásné jak dnes, moc by se mi líbila doma," prozradila Tereza, která s manželem spěchala domů za několikaměsíčním synem.

VIDEO: Petr Kolečko na Českém Lvu v doprovodu maminky

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko na Českém Lvu v doprovodu maminky Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií