Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž z Chebu zavraždil družku (†23) před očima dítěte (3)?! Pak na sebe zavolal policii

Autor: VaB - 
9. března 2020
14:02

Vražda v Chebu! Muž (29) údajně napadl svou družku a ona na místě zemřela! Policisté ho obvinili z vraždy. Hlásí, že jde o první případ vraždy na území Karlovarského kraje. Ke všemu navíc došlo před očima malého dítěte!

Nedělní odpoledne v jednom z Chebských sídlišť narušilo houkání policistů a záchranářů. Spěchali totiž k vážnému zločinu! „V neděli v dopoledních hodinách vyjížděli policisté do bytu v Chebu,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva. 

Podle serveru Novinky.cz měl v bytě muž po hádce opakovaně napadl ženu a tu škrtil až dokud neztratila vědomí. Všemu prý navíc přihlížela její nezletilá dcera!

Podle tn.cz holčičce byly jenom tři roky a skončila v péči své babičky. Policisty muž měl přivolat sám, v telefonu se jim údajně i ke svému činu doznal. 

V bytě měl devětadvacetiletý muž napadnout svou o tři roky starší družku. Když na místo přijel lékař, mohl konstatovat pouze smrt a na místě ho vystřídal koroner. 

Video  Policisté na místě činu.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Policisté po svém příjezdu podezřelého muže zadrželi, přímo v bytě. „Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedl Kopřiva.

Vrchní komisař tak podal návrh na vzetí obviněného muže do vazby. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 18 let,“ zakončil Kopřiva. 

villon ( 9. března 2020 15:41 )

Vyjímečně charakterní vrah. Kdyby takhle chovaly všichni tak mají policajti čas rozdávat pokuty pirátů silnic. Bravo a palec hore.

boier ( 9. března 2020 14:20 )

Píšete divně roky kolik jim bylo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání