V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Písku, Nikolu (30), Patrika (28) a Leontýnku (2). Na druhé straně se seznámíme s Nikol (24), Andrejem (28) a Ondrou (13 měsíců), kteří žijí v Krupce u Teplic. Nikola s Patrikem spolu žijí devět let. Jejich partnerství nebylo nikdy poklidné a to je hlavní důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili. Patrik na Nikolu neustále nadává a věčně ji kvůli něčemu cepuje. „Uklidím celej byt a nechám tady jeden flek – a on na mě začne řvát,“ stěžuje si na kameru Nikola se zelenými vlasy.

Druhý pár je na sebe hodně fixovaný a čas spolu tráví prakticky pořád. Chtěli si tak vyzkoušet, jaké to bude při odloučení. Andrej již po několika dnech odhalí, že jeho náhradní manželka Nikola je psychicky velmi zdeptaná. Podle jeho slov je pořád v pozoru a panuje u ní nervozita. Záhy zjistí, že její partner Patrik jí několikrát dal facku a že nadávky jsou u nich doma téměř na denním pořádku…

Produkce Výměny manželek navíc zprostředkuje setkání Nikoly s její babičkou, kde se jí Nikola svěří, že Patrik jí vyhrožoval vyhozením z okna. Setkání je plné slz a smutku. „Já se úplně bojím přijít domů,“ štká Nikola, které náhradní manžel přišel až neuvěřitelně hodný. Představa, že by měla svého nevyzpytatelného partnera a otce dcery Leontýnky opustit, se jí však nezamlouvá. „Vždyť já nemám kam jít, s tou holkou… vždyť on ji má rád,“ protestuje mezi vzlyky.

Při rozhovoru mezi osmi očima, kterého se na závěr výměnných pobytů účastní oba dva páry, málem dojde na brutální rvačku, kdy se do sebe pustí Andrej s Patrikem… „Je to hnusnej psychopat. Ponižuje ženskou, a když chce odejít, tak klečí a brečí, de*il jeden. Toho bych zavřela na psychiatrii a už nikdy nepustila mezi normální lidi,“ zlobí se na oficiálních facebookových stránkách fanoušci TV Nova, co už onen díl viděli na VOYO.

Jak vyhrocená situace dopadne a co bude vůbec spouštěčem takové agrese? Sledujte už tuto středu ve Výměně manželek od 20:20.

VIDEO: Výměna manželek: Totální psychické zdeptání!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Totální psychické zdeptání! 

Fotogalerie
13 fotografií