Voják Ray Garrison v podání Vina Diesela byl zabit v akci. Korporace RST jej znovu oživí - říká tomu, že dostal druhou šanci, aby ho mohla používat jako zbraň. Stane se z něj superhrdina Bloodshot obdařený nadlidskými schopnostmi. Technologie v jeho žilách z něj dělá neporazitelného bojovníka, rychlého a silného, jemuž se okamžitě hojí všechna zranění.

Superhrdina je kompletně pod kontrolou svých šéfů, kteří ho stvořili. Nejde jen o jeho tělesnou schránku, ale též o mysl, takže i o vzpomínky. Bloodshot nemá potuchy, co je pravda a co lež, tak se to rozhodne zjistit…

Předpokládá se, že jde o první díl ze série filmů natočených podle bestselleru z dílny Valiant Comics. Pokud jste milovníky legendárních komiksů a sci-fi akčňáků, tak můžete, jestli vám to strach z koronaviru dovolí, zajít do kin. Česká premiéra se blíží.

Do svého celovečerního debutu režisér Dave S. F. Wilson kromě Diesela obsadil atraktivní Eizu Gonzálezovou (v roli KT). Dámskou část publika jistě potěší, že ve filmu kromě Diesela hrají svalnatí krasavci Sam Heughan (Jimmy Dalton) či Guy Pearce (Dr. Emil Harting).

Video
Video se připravuje ...

Vin Diesel je Bloodshot: Nový komiksový hrdina má první film Falcon