Pro Katy Perry je současné období plné smutku a radosti zároveň. Zpěvačka se těší na svého prvního potomka, kterého v pětatřiceti letech čeká s britským hercem Orlandem Bloomem (43). Oslavy z poklidného průběhu těhotenství a zdravého plodu ale bolestivě přetrhla smrt babičky, o jejíž důležitosti ve svém životě Katy nejednou informovala veřejnost a fanoušky. Teď ale svou babičku místo na křtiny zpěvačka bude muset vyprovodit na úplně poslední cestu. S tichou vzpomínkou Katy věnovala babičce, která naposledy vydechla v devětadevadesáti letech, i dlouhé osobní vyznání.

„Ann Pearl Hudsonová byla bojovnice. Přežila velkou hospodářskou krizi, vychovala sama tři děti. Coby švadlena šila tanga kalhotky pro showgirls a další podobné umělce v Las Vegas. Vždy byla sama sebou, zábavná a vždy měla plno sladkostí a věcí, vše, co člověka napadne v souvislosti s babičkami. Dávala mi dolarové bankovky v papírových přáníčkách a nechávala nás jíst své oblíbené mandlové sušenky z obchodu ‚vše za 99 centů‘, zatímco jsme jí kladli všemožné otázky o roztodivných vějířích, jejichž sbírku měla pověšenou na stěně,“ svěřila vzpomínky na maminku svého otce Perry.

„Když se projeví moje pravé já, je to Ann. Když se ukáže moje tvrdohlavost, je to sakra Ann. Když se projeví moje bojovnost, je to Ann. Když zazáří můj styl, je to Ann,“ vyznala se zpěvačka, aby dokázala, jako moc pro ni babička znamenala. V dlouhé dojemném prohlášení pak Katy, která o své babičce hovoří jako o andělu, dodala, že Ann bude navždy její součástí.  

VIDEO: Katy Perry během odchodu tentokrát nikoli z vlastního vystoupení, nýbrž z koncertu Adele

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry na záznamu paparazzi odchází z koncertu Adele, kde měla společné rande. youtube

Fotogalerie
58 fotografií