Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka uřízla dceři (†5) hlavu, protože ji poprosila o cereálie. Ne, mami, žadonilo dítě před smrtí

Autor: shp - 
12. března 2020
20:01

Psychotická a násilnická matka dostala doživotí ve vězení za nepochopitelný čin. Poté, co ji její krásná dcerka Giovanna Hernandezová (†5) poprosila o cereálie, popadl Krystle Villanueva (27) z amerického Texasu amok. Vzala do ruky nůž, své dítě ubodala a pak mu uřízla hlavu.

Villanueva byla zatčena v lednu 2017 krátce poté, co sprovodila svou krásnou holčičku ze světa obzvlášť brutálním způsobem. Nyní byla konečně po dvoutýdenním soudním stání odsouzena. „Krátce předtím, než Krystle Villanueva zabodla do dcery nůž, (Giovanna) řekla: „Ne, mami, ne, mami,“ řekl asistent právníka za okrsek Hays Michael McCarthy podle San Marcos Record.

Je psychicky narušená?

Dámy a pánové, nyní máte šanci to použít jako svůj bitevní pokřik, abyste ji uznali zodpovědnou. Abyste jí řekli ‚Ne, mami‘ a ochránili tuto komunitu. Uznejte ji vinnou z vraždy,“ dodal před porotou. Obhájce Carlos Garcia se ji totiž snažil přesvědčit, že Villanueva nemůže být odsouzena, protože má psychickou poruchu. Právník z okresku Hays Wes Mau se do vražedkyně opřel v prohlášení.

Paní Villanueva tvrdila, že v době útoků trpěla utkvělou představou, že její dcera a tchán byli klony a museli být zabiti, aby byla skutečná rodina přivedena zpět mezi živé. I když důkazy naznačovaly, že paní Villanueva byla dříve léčena kvůli psychickým problémům, žaloba poukazuje, že léčba nastala v době, kdy brala drogy,“ uvedl.

V době vraždy byla opilá a zkouřená

Předtím, než vražedkyně sama kontaktovala policii, její tchán utekl z domu a strážce zákona zavolal sám. I jeho totiž Villanueva pobodala. Uvedl, že jeho vnučka se stále nachází uvnitř domu a je v ohrožení života. Když jednotka rychlého nasazení vtrhla dovnitř, byla vražedkyně nahá. Zrovna vylezla ze sprchy. Když ji zatkli, měla v těle stopy alkoholu a marihuany. Odsouzena byla na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění.

villon ( 12. března 2020 22:39 )

Na děti je potřeba přísnost, jestli ta holka byla zlobidlo, tak asi nebylo zbití.

pepen ( 12. března 2020 21:20 )

UDĚLAL BYCH JÍ TO SAMÉ, ALE ABY TRPĚLA CO NEJVÍCE !!!!!!BESTIE !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání