„Vypráví o spadlé hvězdě během Vánoc, kdy lidé na Zemi řeší vánoční přípravy, zatímco na hvězdném nebi se odehrává dramatický souboj,“ nastínil pro Českou televizi režisér svou novinku.

Obsadil vskutku zvučná jména - například Terezu Rambu (30), za svobodna Voříškovou, Vojtu Kotka (32), Aňu Geislerovou (43), Matěje Hádka (44) či Ondřeje Sokola (48). A pomalu už se na veřejnost dostávají i první fotografie z natáčení na romantických Žlebech. Vzhledem k tomu, že pohádka má být zimní, museli tam filmaři dovézt sníh, kterého tento rok opravdu moc nenapadlo. 

Fanoušci Terezy už na jejích sociálních sítích viděli záběry, jak mezi pauzami při natáčení vozí po place v kočárku svého malého synka. Na hlavě má přitom zlatou paruku s hvězdičkami, a tak zřejmě představuje hvězdu, i když její účes napovídá spíše andělskou roli. Vždyť podobné kudrlinky, snad jen více světlé, zdobily hlavu i Ivanu Trojanovi (55) alias Petronelovi v Andělu Páně (1 i 2). 

Stejný účes v maskérně vyfasovala i Aňa Geislerová ztvárňující postavu jménem Proxima, ovšem ta je na tom ještě dobře, alespoň v porovnání se svými mužskými kolegy. Na jedné fotce z natáčení je totiž zachycena s Matějem Hádkem, který na první pohled vypadá jako nějaká podivná verze Gandalfa z Pána prstenů, která se navíc chystá do hajan a má tak na hlavě čepičku se špičatým koncem. „Hraju bílého trpaslíka,“ prozradil pro ČT Matěj pravdu o své úloze v pohádce. 

Co přesně má představovat Ondřej Sokol, zatím není známo, ale díky dlouhé blond paruce vypadá moderátor a bavič rázem jako dvojník zlého Luciuse Malfoye z Harryho Pottera. Bude to tedy též záporák?

VIDEO: Tereza Ramba Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií