Jako principál musel Pavel také zrušit několik představení ze své produkce, mimo jiné reprízy muzikálu Zasněžená romance v pražském Divadle Broadway.

Je to výjimečná situace pro všechny a já si myslím, že by kolega neměl být hysterický. Neměl by zmatkovat, stejně jako my ostatní. Pak to nebude mít tak drastické dopady,“ řekl Blesku Trávníček. „Všichni jsme na stejné lodi a doufáme, že se situace uklidní a představení odehrajeme v náhradních termínech,“ doplnil herec a režisér.

Kritika i zastání

Hrušínský se opřel do premiéra a ministra zdravotnictví. „Likvidace Divadla Na Jezerce! Likvidace všech nepohodlných. ...kvůli třiceti nemocným lidem s příznaky lehké chřipky zákaz divadelních představení...“

Za svá slova sklízí nejen kritiku, ale také zastání. „Nepřijde vám trochu sobecké myslet jen na sebe?“ zeptal se herce v komentáři skladatel Daniel Barták (39). Naopak kolega Daniel Rous (59) se za něho postavil. „Jo, beze zbytku souhlasím! Ale s blbci se bojuje hrozně těžko,“ vyjádřil se pod hercovým komentářem.

Na sociálních sítích se mezitím začal v reakci na slova principála Divadla Na Jezerce šířit vulgární vtip, jak jeho otec Rudolf Hrušínský (†73) ve slavné scéně z Obecné školy zve do jeho divadla, aby se lidé přišli podívat na i*iota!

 

Fotogalerie
39 fotografií