Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dělá vám to rád pusou? Tahle tajemství vám nikdy neprozradí

  • 14. dubna 2022 | 06:00

    Cunnilingus, neboli orální sex, tedy uspokojování partnerky pomocí jazyka a rtů. Není mnoho mužů (a rozhodně ani žen), kteří by tohle slovo pro orální sex používali. Vždyť to ani nezní sexy. Kdyby vám partner poslal smyslnou SMS s tím, že máte spěchat domů "na smyslný cunnilingus", asi by vás to úplně nenalákalo.

    Orální sex je ovšem umění, které ne každý muž zvládá dokonale, a přestože většina mužů si ho užívá, jsou i tací, kteří k němu nemají pozitivní vztah. Jsou věci kolem této sexuální disciplíny, které si muži nechávají pro sebe. Nebo se o nich baví jen se zástupci vlastního kmene. Jsou to třeba tyto.

  • Krásná smrt

    Autor: shutterstock
    Skoro každý muž prý má alespoň jednu zkušenost, kdy se obával, že mezi nohama ženy přijde o život. Vědci totiž dokázali, že žena během orgasmu dokáže stisknout nohy tak, že by tlakem dokázala rozlousknout ořech. Pokud se mezi nohama ocitne mužova hlava... Je nasnadě, že již pár z nich mělo pocit, že jsou to jejich poslední okamžiky. V každém případě se do toho vždy pustí znovu, protože na druhou stranu si říkají, že by to nebyla tak hrozná smrt.

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Každá chutná jinak

    Autor: shutterstock
    Co vagina, to jiná příchuť, to je v podstatě ta největší cukrárna na světě! Jedna je sladší, druhá spíš zase trochu do kysela a tak vůbec. Stejně jako u příchutí zmrzlin i tady může člověk najít takovou, které nedokáže odolat. A je to trochu jako droga.

    Podívejte se na ódu na vaginu:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Oboustranná výhra

    Autor: shutterstock
    Možná si myslíte, že se muž přesouvá k vašim ženským partiím jen kvůli tomu, že ví, že vám to dělá dobře, ale ono ho to baví také. Líbí se jim totiž ten výhled, a to nejen ten v bezprostřední blízkosti, ale také to, jak se svíjíte a kroutíte blahem. Také fakt, že vyvrcholíte už během orálního sexu, znamená mnohem menší fyzickou zátěž během sexu pro něj.

    Podívejte se na historii klitorisu:

    Video se připravuje ...
    Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube

  • Bolavá čelist

    Autor: shutterstock
    Jistě, je to trochu záhul na panty a celý orální aparát, ale který orální sex není? Vždyť sama dobře víte, jak náročné na ústa je orálně uspokojovat partnera. Je to jen další z důvodů, proč si užít to, že je někdo ochoten tohle pro vás udělat – stejně tak jako vy na oplátku. Jim se to líbí tak jako tak a nejlepší odměna je dar. Sice se to většinou říká o Vánocích, ale na orální sex se to může vztahovat celoročně.

Diskuse ke článku
.