Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krkavčí matka nabízela dcerku (9) na sex pedofilům: Oblékala ji i do Playboy kostýmku

Dívka (9) byla znásilňována v kostýmu ve stylu Playboye.
Dívka (9) byla znásilňována v kostýmu ve stylu Playboye.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
14. března 2020
14:55

Krutá matka (41) z Austrálie odporně zneužívala svou teprve devítiletou dceru. Oblékala ji do Playboy kostýmku s typickými králičími oušky a držela ji, aby ji mohli znásilňovat muži, které si zvala domů.

Dívka, které je nyní už 15 let, u soudu vypověděla, že se často probouzela v oblečku, když na ní leželi muži poté, co jí matka podala pití, po němž se „cítila ospalá“, uvedl The Courier Mail.

Je tedy nad nebe jasné, že ji tyranka zdrogovala nějakými léky. Soudce David Kent shledal ženu vinnou ze tří stupňů znásilnění, omezení na svobodě a z nemravného chování k dítěti.

Maminka za mnou chodí s kamarády

Na případ se přišlo poté, co dívenka napsala děsivý vzkaz psychologovi. „Maminka za mnou chodí s kamarády a sahají na mě nevhodně,“ stálo v něm. Za sexuální útoky si máma prý nechala platit.

Policie však nenašla důkazy o penězích a neobvinila žádné muže. Dívčin otec byl v době znásilňování ve vazbě. U soudu prohlásil, že psychický stav jeho dcery byl špatný a že byla v nemocnici na pozorování.

Dívka se pokusila zabít

Důvodem byly obavy ze sebevraždy. „Život si pokusila vzít už třikrát,“ prohlásil. Matka bude odsouzena na konci roku. Momentálně se zhroutila a je na psychiatrii, protože ji k soudu nepřišel podpořit nikdo z příbuzných.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání