Kráska s ukrajinskými kořeny Milla Jovovichová se zjevně narodila pod šťastnou hvězdou a všechno, na co kdy sáhla, se jí podařilo. Kromě úspěšné filmové kariéry má i krásnou rodinu čítající milujícího manžela, režiséra Paula W. S. Andersona (55), jehož poznala při natáčení hororového snímku Resident Evil, a tři dcery. Všechny tři okaté dívenky mamince jako kdyby z oka vypadly, a tak nejspíš není divu, že o ně projevil zájem i svět šoubyznysu. Především o tu nejstarší, tedy dvanáctiletou Ever Gabo. Holčička, jejíž tvář se objevila již na mnoha předních stránkách slavných magazínů, nyní zaútočí na stříbrné plátno.

Nejenom, že si zahraje malou Natašu Romanovovou v marveláckém filmu Black Widow, tedy dětskou verzi hlavní hrdinky v podání Scarlett Johanssonové (35), což je nový komiksový snímek, co se do našich kin chystá prvního května, ale byla obsazena i do filmové adaptace známého pohádkového animáku!

„Takže teď už můžeme konečně mluvit o tajných projektech mé dcery Ever Gabo Andersonové? V magazínu Variety bylo právě oznámeno, že po celosvětovém hledání byla moje dcerka Ever Gabo obsazena jako Wendy v nové Disneyovce Peter a Wendy,“ pochlubila se Milla na instagramu.

Přestože mnoho slavných rodičů, tím spíš, když jsou oba z branže, své ratolesti od blyštivého hollywoodského pozlátka spíše odrazují, v téhle rodině je tomu jinak. „Jsme na naše dítě tak pyšní!“ pokračovala šťastná hvězda sci-fi snímku Pátý element či představitelka krvavé čarodějnice Nimue z posledního filmového zpracování komiksu Hellboy.

„Ever se chtěla věnovat hraní už od svých 5 let, a proto věnovala veškerý svůj čas, pozornost a energii tomu, aby se splnil její velký sen! Gratulujeme, Ever!“ Nezbývá než držet pohlednému děvčátku palce, aby roli Wendy, která se nechá zlákat nestárnoucím Petrem Panem na cestu do Země Nezemě, zvládla.

VIDEO: Poslední  "předělávka" klasiky od Disneyho: Do kin míří filmová Legenda o Mulan

Video
Video se připravuje ...

Disney předělal další klasiku: Do kin míří filmová Legenda o Mulan Falcon

Fotogalerie
110 fotografií