Výměna manželek je pořad, který nenechává nikoho chladným. Ovšem díl, co TV Nova odvysílala tento týden, jim nabídl notně překvapivou sondu do života Nikoly, která doma trpí pod nadvládou pedantského Patrika. Před kamerami na kost vyhublá třicátnice plakala, že se v obavách z Patrikova neustálého rýpání nemůže ani najíst, a proto váží pouhých 47 kilogramů. Dokonce na ni měl nejednou vztáhnout ruku. Otce své dcery Leontýnky (2) ovšem opustit odmítla.

Jakmile navíc zhasly kamery a z jejich domova se odstěhoval natáčecí štáb, podle Nikoly nastal obrat o 180 stupňů. Patrik se skutečně napravil. „Doma na mě nekřičí a nenadává mi,“ vypočítávala šťastná žena. Hysterický Slovák si prý dokonce odpustil i výhrůžky, že ji vyhodí z okna.

Poté, co se ve středu „jejich“ díl objevil na televizních obrazovkách, však v Patrikovi opět bouchly saze. Nejspíš se mu nelíbilo, jakým způsobem byl českým divákům představen, a se svou snoubenkou velice rázně zatočil: Vyrazil ji na dlažbu!

„Můj partner mě, matku svého dítěte, včera vyhodil z bytu. Nemohla jsem si nic vzít. Tvrdí, že jsem feťák, že mi nedá malou Leontýnku do péče. Teď jsem u kamarádky a budu to muset řešit. Upřímně ale nevím, co teď budu dělat,“ prozradila magazínu eXtra.cz zničená Nikola, kterou Patrik napadal fyzicky i psychicky. Celý den pak strávila na policii, o trestním oznámení, co na svého přítele podala, ale nesmí hovořit na veřejnosti. „Podepisovala jsem mlčenlivost,“ krčila rameny. Jejich vztah se totiž vyhrotil naprosto nečekaným způsobem!

„Ve středu mi vyhrožoval, že mě zabije, a do diktafonu jsem musela pod nátlakem prohlásit, že jsem závislá na kouření marihuany a na drogách. Násilím mě donutil udělat nahrávku, aby byl krytý, a už s ní byl i na sociálce. Říkám vám, že on nakonec dceru do péče dostane. Co jsem ale mohla dělat, když tam bylo dítě a chtěla jsem se dostat z bytu ven?“ plakala.

Právě tato nahrávka by měla být mocným důkazem v Patrikově ruce. „Se svou maminkou jdou teď taky na policii, podat trestní oznámení na mě. Maminka prý dosvědčí, že jsem drogově závislá. To prostě jen kope kolem sebe. Já s tím nemám problém, klidně půjdu na testy!“

Nějaké věci díky policii už u sebe má, s některými se ovšem musela rozloučit: Například s mobilním telefonem, co dostala od Patrika. Kromě toho nemá ani vindru. „K penězům jsem od začátku vztahu neměla vůbec žádný přístup, výplata mi chodila na jeho účet. A mé peníze mi nechce dát…“ stýskala si. Jak se zdá, životní příběh této těžce zkoušené ženy se stále zamotává…

Bohužel došlo na slova jedné dámy, která po zhlédnutí této Výměny napsala na oficiální facebook Novy, že má Nikola „našlápnuto buď k sebevraždě, anebo do blázince. Bude jí vyhrožovat, že přijde o dcerku. Typický domácí násilí,“ shrnula své dojmy z nestandardního soužití Patrika a Nikoly…

VIDEO: Výměna manželek: Drsná rvačka!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná rvačka! TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií