Všichni mají totiž stále v živé paměti boj Elišky Bučkové s poruchami příjmu potravy. Byť to pro ni rozhodně nebylo snadné, modelka se už dávno přiznala k období, během něhož trpěla mentální anorexií. A tak je jen logické, že se při pohledu na její odhalené tělo fanoušci zaměřují na Eliščinu váhu a její tělesné proporce. Mnoho z nich si často starostlivě klade otázku, zda se zákeřná choroba zvaná anorexie modelce náhodou nevrátila.     

Na aktuální fotce na Eliščině instagramovém profilu leží modelka ve světlé podprsence a krajkových kalhotkách na pohovce. Tenké ruce má za hlavou a kyčelní kosti se jí jen rýsují. „Z naší speciální kolekce posíláme určitou částku tam, kam je potřeba - na léčbu nemocným dětem či rodinám ve finanční tísni. Radost tak můžete mít dvojnásobnou - z krásného a kvalitního prádla i pocitu, že jste pomohli těm, kteří to potřebují,“ zní popisek u Eliščiny fotky. Ona sama se se raději vyhnula komentování své postavy.

Snad má vše pod kontrolou a skutečně si dopřává takové porce jídla, nad jakými se nechává zvěčňovat na fotkách, které posléze rovněž zveřejňuje na instagramu. I když i neustálé narážky na jídlo a hovory o tom, kolik toho dotyčná sní, bývají podle lékařů jedním z průvodních jevů poruch příjmu potravy.    

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií