Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chlapec (†16) zemřel poté, co snědl pizzu: Dostal alergii na rajskou omáčku!

Mladíka zabila alergická reakce na pizzu (vpravo ilustrační foto).
Mladíka zabila alergická reakce na pizzu (vpravo ilustrační foto).  (Autor: Gofundme.com, iStock)
Autor: shp - 
18. března 2020
19:22

Byl to mladý, hodný a slušně vychovaný chlapec. Bohužel Angličan Nick Kelly zemřel tragicky již v 16 letech. Koupil si totiž pizzu a po jejím snědení dostal silnou alergickou reakci na rajskou omáčku. Byla bohužel tak dramatická, že ji neměl šanci přežít.

„Chudák chlapík, zaskočil si jen pro kus žvance, jeho rodina potřebuje odpovědi, vyjadřuji jí upřímnou soustrast,“ napsal jeden z Nickových známých na sociální sítě podle britského Mirroru. „Jeho smrt je tragická a strašná,“ píšou další.

Všemi oblíbený chlapec

Nick byl totiž velmi oblíbený. „Bylo to úžasné děcko, vždy byl tak slušný,“ uvedl další člověk, který chlapce znal. Mladík snědl podle všeho pizzu s rajskou omáčkou od rychlého občerstvení Uno Pizza v Prestonu. To se mu ale stalo osudné.

„Nevěřil bych, že to tu někdy napíšu. S nejhlubším smutkem oznamuji, že Nicholas Kelly dostal dnes ráno andělská křídla poté, co prodělal masivní alergickou reakci na rajskou omáčku od Uno Pizza. Ta vedla k tomu, že utrpěl silný infarkt,“ napsal Chris Kelly.

Šestnáctiletý Nick Kelly zemřel poté, co snědl pizzu. Dostal alergickou reakci na rajskou omáčku. Šestnáctiletý Nick Kelly zemřel poté, co snědl pizzu. Dostal alergickou reakci na rajskou omáčku. | GoFundMe

Policejní vyšetřování

Nicka se sice zdravotníci snažili zachránit, bohužel však po převozu do nemocnice zemřel. Policie již zahájila vyšetřování, aby zjistila, co se stalo a zda u jídla byly uvedeny všechny alergeny. Na chlapcův pohřeb byla již vybrána potřebná částka díky stránce GoFundMe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání