Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Světlana udusila svou dcerku (†2) chlebem: „Moje děti jsou nejlepší na světě!“ chlubila se pak na internetu

Autor: jel - 
13. března 2020
20:49

Ruska Světlana Mirzojevová (28) z města Omsk na jižní Sibiři na jaře roku 2019 nechutně zavraždila svou dvouletou dceru. Děvčátko udusila chlebem! Její partner pak tělo zabalil do tašky a ukryl na neznámém místě. Několik dní po vraždě pak Mirzojevová psala na sociální sítě, jak jsou její děti skvělé.

Osudného dne žena nejprve popíjela se svou kamarádkou a poté i se svým partnerem Alexejem Treťjakovem (†30), jejich dcera mezitím při jídle nadrobila na zem. Opilou ženu tato drobnost tak rozzuřila, že začala holčičce násilím cpát chleba do krku takovou silou, až ji udusila! Strašlivou scénu navíc viděl její syn (3).

Alkoholická matka, která zavraždila své dítě, si pár dní po incidentu napsala na sociální síť doslova: „Moje děti jsou nejlepší na světě.“ Když se její přátelé na dcerku ptali, údajně jim tvrdila, že je se svým otcem. Po nějaké době už však nedokázala skrývat pravdu a přiznala, že holčička umřela. Tvrdila, že šlo o nehodu, a pak, že za to může její partner. Nakonec se však k vraždě přiznala.

Údajně se po činu sice dcerce pokusila dát umělé dýchání, ta už se však k životu neprobudila. Mirzojevová pak nechala mrtvé tělíčko v lednici. Po 24 hodinách ho Treťjakov zabalil do tašky a odnesl neznámo kam. Mrtvola se nenašla ani po roce a je možné, že se již nikdy nenajde. Kam svou dceru ukryl, Treťjakov policii říct nemůže, deset dní po strašném incidentu se totiž otrávil alkoholem a umřel.

Mirzojevová si nyní konečně za svůj hrůzný čin vyslechla rozsudek. Odsedí si 11 let. U soudu propukla v pláč a tvrdila: „Chtěla jsem svou princeznu zachránit!“

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání