Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babička (70) vydělává nahotou statisíce: Na internetu prodává své sexy fotografie!

Autor: rc - 
16. března 2020
13:11

Na statisíce za měsíc si přijde sedmdesátiletá žena z amerického státu Kalifornie. Babička prodává na stránce IsMyGirl své nahé fotografie! Na stránce vystupuje pod přezdívkou Nudist Hottie (Nudistická kočka) a díky tomu, že si udržuje stále mladistvý vzhled má pořádnou základnu fanoušků.

Sedmdesátiletá babička pocházející z kalifornského města Palm Springs si jako studentka vysoké školy začala přivydělávat tím, že prodávala své nahé fotografie. Focením aktů si nejen dokázala vydělat pěkné peníze, ale navíc se to stalo i jejím koníčkem. Od svlékání před objektivem proto neupustila ani tehdy, když si vzala svou studentskou lásku, s kterou založila i rodinu. 

“Lidské tělo je umělecké dílo. To je důvod, proč už od doby jeskynních lidí jsou akty malovány umělci,” uvedla pro Daily Star s tím, že si prodejem fotografii vydělává do teď a to navzdory tomu, že už oslavila sedmdesáté narozeniny! Mužští obdivatelé si ji mohou najít na stránce IsMyGirl, kde ženy a dívky publikují své lechtivé fotografie a fanoušci si je mohou prohlížet za peníze!

“Začala jsem používat IsMyGirl, protože jsem měla tolik žádostí od fanoušků, abych dělala sex modeling,” uvedla s tím, že na stránce vystupuje pod přezdívkou Nudist Hottie. “Nahá těla jako je to moje, jsou skutečně fascinující a já miluju sdílet mé nahé kouzlo s jinými, aby si ho užili a našli v něm potěšení."

Podle jejích slov si prodejem fotografii vydělá i 234 tisíc měsíčně! Navíc je manažerkou Exotic Dreams Resort, hotelového resortu v Palm Springs, které je útočištěm pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou nazí. 

spania ( 17. března 2020 12:49 )

Ta paní vypadá velmi dobře!Určitě má za sebou nějaké zákroky na zpevnění těla,ale i tak,na 70-letou babičku opravdu nevypadá

vasounek ( 17. března 2020 11:35 )

Jestli jí je 70,tak Vondráčkové musí být něco kolem 300 let

jaja1973 ( 16. března 2020 21:35 )

Ani niektoré 40 ročné nemajú takú postavu,super👍

okluznifranta1 ( 16. března 2020 18:18 )

Larry versus Flynt??? A to jsi vzal kde, Einstejne??? Zase chlastáš? kolik máš v žíle ty troubo?

villon ( 16. března 2020 15:01 )

Bejt klient důchoďáku tak do ní du.

Zobrazit celou diskusi