Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slunečná: Další Štěpánova nevěra, Vildovy zásnuby a přírůstek do rodiny

16. března 2020 | 11:49

Říká se, že když se žena rozhodne, tak získá, co chce, a v některých případech je to asi pravda. Sylva je vypočítavá potvora, která je stále přesvědčená, že Vilda je úlovek sezony. Netuší, že je to pouhý řidič! Štěpán pokračuje dál v podvádění Týny, přestože jejich svatba už je na spadnutí.

Štěpán přijede Janka požádat, aby mu šel za svědka, a tvrdí, že to tak chce i Týna. Štěpán by také chtěl, aby ho Janek vzal na rozlučku se svobodou a protáhl po hospodách, kam chodí Linhart. Jankovi se to vůbec nezamlouvá, ale Roman to vyslechne a za Jankovým i zády uspořádá oslavu v Jankově bytě. Ten je v šoku a naštvaný, když všichni dorazí k němu domů, a co teprve, když si Štěpán začne s Pavlínou. Jankovi je hrozně líto Týny, ještě ke všemu se dozví, že Štěpán spí i se Sylvou. Provalí se na něj jeho nevěry?

Vackovým někdo čmárá hanlivé nápisy na vrata. Ukáže se, že pachatelé jsou dva. Proč někdo nesnáší Julii a jak si to po odhalení vyříkají? Sylva pěkně stahuje Vildovi opratku kolem krku a snaží se vztah posunout dál. Vilda špatně pochopí a kupuje jí štěně. Sylva je naštvaná a rozhodne se vzít vše do vlastních rukou. Vezme Vildu do klenotnictví a z něho už odchází s prstenem... a svatba je na spadnutí!