Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Márova žádost o ruku a Mário v milostné pasti

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
17. března 2020 | 06:00

Tento týden se bude vysílat Ulice jen do čtvrtka, a pak i nadále až do odvolání. Seriál se sice stále natáčí, ale v přísných hygienických podmínkách. Aby tvůrci ušetřili pár dílů, bude tak každý týden o jeden díl chudší. Co vás tedy čeká tento týden?

Adam je Kristýně oporou, může se na něj spolehnout, zejména co se Denise týče. Kryje ji, vychází jí vstříc, jen aby se s Denisem mohla vidět. Věří jí, že Denis není žádná fetka a ani drogy nedealuje. Teď ale zjistí, jak slepá může být láska a co je Denis doopravdy zač. Mára chce požádat o ruku Karlu, protože už si je jistý, že je to láska jeho života, a chtěl by to udělat hodně romanticky. Jak dopadne tento velmi zásadní krok v životě těchhle dvou?

Dan se snaží prát se se životem, jak jen může, ale osud mu neustále hází nové a nové klacky pod nohy. Tentokrát se mu přihodí takový trapas s Alicí, že je rudý až za ušima a nejraději by se na místě propadl do země. Při čem ho Alice nechtěně přistihne? Zaláskovaný Mário chce být se svou holkou zákonitě co nejvíce a užít si i trochu intimity. O to víc ho překvapí i potěší její reakce, když to na ni zkusí. Jeho vyvolená s tím totiž nedělá žádné cavyky, právě naopak. Jde přímočaře na věc. Jakou dračici si to nabrnknul?