Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strčil ženu v pizzerii do trouby! Přišel si vyřizovat účty s majitelem za to, že ho vyhodil

Autor: ran - 
16. března 2020
19:44

Valentin Mihaes po svém vyhazovu z firmy Pizzaholic v Newcastlu v severovýchodní Anglii vysoudil v přepočtu téměř 400 tisíc korun jako kompenzaci za diskriminaci a nevyplacenou mzdu. Přesto se po roce do provozovny vrátil a spolu s kumpány zmlátil dceru majitele podniku!

Původem pracovník z Rumunska Valentin Mihaes měl zřejmě pocit, že finanční kompenzace nedosáhla odpovídající výše, a proto zavítal zpět na své bývalé pracoviště, tentokrát ale společně s kamarády Bogdanem (26) a Danem Grozou (30). Po příchodu narazili na majitelovu dceru Jae Lockhartovou (31), která si vyslechla jejich přání: chtěli mluvit s jejím otcem.

Protože se skupince mužů Jae zdráhala požadavek splnit, v hlavách se jim promítl hodně hloupý nápad: dceru na místě zbili a strčili do otevřené trouby. Ženu zastihli uprostřed práce, proto byla trouba rozžhavená na 280 °C!

„Ptali se po otci, cítila jsem z nich, že se mu chystají ublížit. Odmítla jsem jim ale říct, kde táta je, a tak místo na něj zaútočili na mě,“ svěřila se napadená žena deníku ChronicleLive. „Vzali mě a strčili do trouby, spálili mi celé předloktí od zápěstí až k loktu. Teď už doufám, že se to brzy zahojí, ale jizvy mi asi zůstanou napořád,“ doplnila napadená.

Poté se agresoři o vyděšenou a zraněnou Jae přestali zajímat a pustili se do demolování vybavení provozovny – způsobili na něm škodu v přepočtu téměř 90 tisíc korun. Pak z místa utekli. Spravedlnosti ale neunikli. Dva z útočníků, včetně Valentina Mihaesa, byli odsouzeni na dva měsíce s 18- a 11měsíčním odkladem, třetí kumpán od soudu odešel s podmínkou. Musejí také v plné výši uhradit způsobenou škodu.

„Ty jejich tresty jsou směšné, měli je hned zavřít. Bála jsem se o život, mohlo to pro mě skončit mnohem hůř,“ řekla k rozsudkům rozčarovaná Jae. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání