Šrum dokázala vévodkyně ze Sussexu vyvolat už v dobách, kdy s princem Harrym (35) pouze randila. Usměvavé míšence propadl kdekdo, někteří však měli neblahé tušení, že pro královskou rodinu, pokud ji Harry požádá o ruku, bude naprostou zkázou. Kromě médií, která to předpovídala a psala o každém jejím přešlapu, to vycítila i Pippa. Jak se nechala slyšet, na svatební obřad ji nepozvala z velice pádných důvodů.

„Meghan čelila odporu ze strany rodiny Middletonů, kteří ji nechtěli na svatbě Pippy,“ poznamenal zdroj deníku The Sun. „Báli se, že by veřejný zájem o Harryho přítelkyni zastínil nevěstu a její velký den.“ A báli se správně.

Meghan neví, co je to nenápadné chování, a ráda na sebe strhává pozornost, byť se o to vůbec nemusí snažit. Pippa se hrozila představy, že by svatbu obklíčil roj paparazzi a místo jejích nádherných svatebních šatů by se v objektivech fotoaparátů leskla prezence hollywoodské hvězdičky. A tak ji vyškrtla ze seznamu hostů.

Na svatební recepci ji ale pozvala, aby se neřeklo. Pro Meghan si toho dne přijel sám princ Harry, který budoucí paní vévodkyni dopravil z Kensingtonského paláce do 80 kilometrů vzdálené vesnice Buckleburry, kde se hostina uskutečnila.

Na rozdíl od své sestry Kate ale Pippa Meghan vůbec neřeší. Obě dámy se stýkají jenom tehdy, pokud se jedná o významnou událost, které se musí zúčastnit – za takovou se počítají královniny (93) narozeniny nebo květnové a červnové zahradní slavnosti. Meghan ostatně koncem března odevzdává královské roucho a s Pippou se patrně už nikdy neuvidí, Kate (38) takové štěstí nemá – ať chce nebo ne, společné setkání jednou do roka budou muset přetrpět. Kvůli Alžbětě.

VIDEO: Připomeňte si svatbu Pippy Middletonové.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Fotogalerie
99 fotografií