Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vstupte do jara plná nově nabitého sebevědomí!

16. března 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro si žádá odvážné svěží trendy. Mirka se proto nebála vsadit na květinový look v netradičním rockerksém pojetí. A výsledkem je šmrncovní vzhled plný ženskosti.

Mirka K. (50), obchodní zástupce

"Proměnu jsem dostala jako dárek k narozeninám od dcery. Vůbec jsem netušila, do čeho jdu, ale moc jsem se těšila. Už několik let jsem měla delší vlasy a myslela jsem si, že je to to pravé. Ale díky novému střihu a barvě jsem zjistila, že delší mikádo mi sedí víc. I mé okolí reagovalo pozitivně a všichni mi proměnu chválí. Bavil mě i make-up a styling, dokonce jsem si odnesla domů koženou bundičku, která mi skvěle sedla. Byl to boží den a já se cítila jako filmová hvězda."

Mirka ještě před proměnou.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Krok za krokem

.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Přestože paní Mirka dlouho nosila dlouhé vlasy, neváhala se svěřit do péče odborníků ze studia Honzy Kořínka, kteří se rozhodli pro kratší tupý střih.

.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Naneste malé množství make-upu na obličej pomocí prstů, houbičky nebo štětce. Výrobek rozetřete obzvlášť pečlivě v oblasti vlasové linie a dolní čelisti krku, abyste se vyhnuli efektu masky.

.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Tužka na oči ve zlaté barvě se hodí sama o sobě na denní líčení a ve spojení s tmavý stíny dokáže vytvořit dramatický večerní look.

.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Po nanesení na horní i spodní ret stlačte rty k sobě a jemně s nimi pohybujte. Poté mezi ně vložte ubrousek nebo tenký papír a zbavte se tak přebytečného množství produktu.

Květinová až jemně kořeněná vůně je vhodná na denní i večerní nošení.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Neformální vůně pro denní i večerní nošení kombinuje aroma růžového pepře s tóny květů kosatce a pačuli.

Odborníci radí

Honza Kořínek (kadeřník, Hair studio Honza Kořínek)

"U paní Mirky jsme se s kolegyní Terezou Joškovou domluvili na výraznější proměně. Pro jarní období jsme vybrali výraznější měděný odstín, který celý obličej rozsvítí. Střih do dlouhého mikáda je navíc šmrncovní a omlazuje. Barvili jsme pouze přelivem, aby se barva z vlasů odmývala postupně a netvořil se odrost."

Pavel Bauer (profesionální vizážista)

Jak na svěží jarní look? "Základem rozzářeného jarního líčení je vždy bezchybná pleť. Proto ji před nanesením make-up hydratujte pečujícím krémem. Co se líčení očí týče, vsaďte na zemité tóny a černou tužku i řasenku směle vyměňte za hnědou. Třešničkou na dortu každého líčení jsou šťavnaté rty. Nebojte se výraznějších barev, které budou k jemně nalíčeným očím působit svěže a vkusně."

Výsledek je svěží a jarní přesto šmrncovní a rebelský.
Autor: AVON Cosmetics, Miroslav Hrdý

Produkce, text, styling: Natálie Hrdá, foto: Miroslav Hrdý, vlasy: studio www.honzakorinek.cz

.
Autor: AVON Cosmetics

AVON: KURÝREM AŽ K VAŠIM DVEŘÍM

Všechny oblíbené produkty od AVONU si můžete objednat z pohodlí domova!