Jedna jediná chyba a musel by stejně jako před 18 lety vklouznout do vězeňských tepláků. Tehdy ho na pět a půl roku poslalo za mříže loupežné přepadení, tentokrát by si flastr vysloužil za porušení podmínky. Godla alias Ludva z Ordinace si totiž přilepšoval k platu herce sociálními dávkami.

Naštvaným fanouškům se ale romský herec brání: „Ahoj, lidi, je mi moc líto, že můj soud dopadl tak, jak dopadl. Víte, než jsem začal točit seriál Most!, byl jsem na dávkách. To byl rok 2016 a neudělal jsem to, co jsem měl. Dávky jsem sice zrušil, ale pozdě. Brali to jako podvod, tak jsem s mou paní dostal podmínku, což není úplně hezké.“

Soudkyně Iva Dvořáková mu za to napařila trest 7 měsíců odnětí svobody s podmínkou na rok a čtvrt, jeho žena Jana (38) byla odsouzena na 12 měsíců s podmíněným odkladem na 18 měsíců. „Je mi to líto, vše jsem zaplatil, ale pozdě. Je to prostě z roku 2016, já na dávkách nejsem už tři roky, jak už víte, tak proč ty komenty. Jste chytří, tak se zamyslete. Děkuji. Dycky Most!“ reagoval na výčitky od lidí. Kvůli tomu, že úřadům včas nepřiznal honorář, si měl celkově přijít na částku 56 412 korun.

VIDEO: Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla jako Ludva

Video
Video se připravuje ...

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová  TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií