Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Skandál u policie: Krasavice s přítelem si vyfotili morbidní selfie s mrtvolami

Autor: jel - 
17. března 2020
12:23

Moskevské ministerstvo vnitra dostalo neuvěřitelně pobuřující fotku. Vedoucí vyšetřovacího oddělení Ščukino, Vjáčeslav Gornějev a jeho mladší kolegyně Taťána Puryševová (23), si vyfotili selfie v márnici, za nimi je vidět množství mrtvých těl! Jejich kolegové se domnívají, že fotku vedení zaslala sama Puryševová.

Fotografie údajně vznikla před třemi lety, kdy spolu měli Gornějev a Puryševová románek. Policisté z okrsku Ščukino popsali, že Gornějev byl před několika lety ženatý a vychovával syna, navíc byl neustále v práci. Údajně jednou vyřešil záhadnou vraždu během pouhé hodiny. U Puryšovové naopak nikdy nechápali, proč se k policii dala, je z bohaté rodiny, chodila vždy oblékaná do drahých módních značek a jezdila v drahých autech.

Podle kolegů se Puryševová do vyšetřovatele zamilovala až po uši a začala ho zahrnovat drahými dárky. Snažila se ho prý také odloudit od rodiny a jezdila k němu domů a dělala jeho ženě scény. Milenecký vztah trval prý asi rok a Gornějev ho nakonec ukončil. 

Dvacetitříletá dívka se však zřejmě nehodlala vztahu vzdát, a když se dozvěděla, že se její milovaný muž rozvedl, pokoušela se vztah obnovit. Muž však neměl zájem. Spolupracovníci dvojice mají jasno, podle nich zaslala fotografii vedení sama Puryševová, jako pomstu, že ji Gornějev odmítl. Obrázek totiž údajně nikde veřejně nesdíleli, pouze jej ukázali kolegům.

Oba policisté, kteří si naprosto nevhodné selfie vyfotili, byli od policie propuštěni a společně s nimi i někteří další úředníci.

Brnooo ( 18. března 2020 01:23 )

A nikdo se nepozastavuje nad tím, jak skladují ta těla?

blackcatmilly ( 17. března 2020 18:00 )

tvl, ty mrtvoly tam leží NA SOBĚ!?

zmroote ( 17. března 2020 16:30 )

Naprosto pietní skladování mrtvol...

ruda43 ( 17. března 2020 13:11 )

Pěkná prachatá holka..Takový většinou nevědí co roupama..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání