Než začal v roce 2016 randit s Perry, byl Bloom podle některých svých přátel nešťastný. Po rozvodu s modelkou Mirandou Kerrovou (36) nedokázal udržet dlouhodobý vztah a upadal do deprese. Oči mu otevřel až přítel, který mu poradil tvrdý, ale nesmírně účinný lék. Bloom to prozradil v rozhovoru pro The Sunday Times.

„Kamarád mi řekl, že jestli to se vztahem myslím vážně, měl bych několik měsíců držet celibát a zbavit se možnosti, že každé seznámení musí nutně skončit sexem. A já na to ‚aha, myslím, že asi můžu být se ženou jenom kamarád‘,“ zavzpomínal Bloom a dodal, že nikdy s žádnou ženou neměl „jen“ přátelský vztah. A tak to tedy zkusil. A do celibátu zahrnul i zákaz sebeukájení.

„Nedělal jsem vůbec nic. Bylo to šílený. Nemyslím si, že je to zdravý, asi bych to nikomu neporadil. Vždyť tam dole se musí pořád něco dít!“ postěžoval si se smíchem. Nakonec byl rád, že to udělal. Začátky vztahu se zpěvačkou byly plné romantických gest a odpírání, což vedlo k příjemnému napětí, které nakonec vyvrcholilo ve… vyvrcholení. A zásnuby a dítě.

U dítěte se ještě nějakou chvíli zdržíme. Bloom vůbec poprvé adresoval uzlíček štěstí, který jeho snoubenka nosí pod prsy.

„Takovou radost nemůžu vůbec popsat – nebo ji vůbec pochopit. Samozřejmě jsme to věděli dlouho předtím, než jsme to vyzradili veřejnosti. Jak si umíte představit, je to neuvěřitelně vzácný, osobní, přesto běžný okamžik, který je potřeba sdílet se světem. Celá rodina je z toho na větvi,“ řekl nedělníku.

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
72 fotografií

or