Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Koronavirus v Brně: Opilec porušil nařízenou karanténu! Hrozí mu vězení a tučná pokuta

Autor: Hynek Zdeněk - 
18. března 2020
09:30

Zákaz vycházení z domu kvůli nařízené karanténě porušil muž v Brně-Štýřicích. Hrdlem prolil velké množství alkoholu a pak si lehl na trávník vedle chodníku. Přestože měl nasazenou roušku, hrozí mu velké problémy.

Muž ze severní Moravy se chtěl alkoholem zřejmě očistit od zákeřného viru a „dezinfekce“ použil vskutku požehnaně. „Byl silně opilý. Ležel na trávníku s nasazenou rouškou a měl u sebe lékařskou zprávu, která mu nařizovala držet se v izolaci,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Opilec způsobil strážníkům velké problémy. „Přivolaní hasiči museli hlídce dekontaminovat šaty a veškeré vybavení. Strážník, který manipuloval s jeho dokumenty, musel ihned nastoupit do karantény,“ upřesnil Ghanem, podle něhož měli oba strážníci respirátory.

Záchranka převezla muže do nemocnice a případ si převzali policisté. „Muž je totiž podezřelý ze spáchání trestného činu,“ vysvětlil mluvčí strážníků. Hříšníkovi nyní hrozí pokuta až tři miliony korun a až šest let vězení.

VIDEO: Za několik týdnů by měly být na trhu speciální masky, které jsou proti koronaviru Covid-19 velmi účinné.

Video  Brněnská firma ohlásila revoluční ústenky proti koronaviru.  - TV Blesk Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

msml20 ( 18. března 2020 13:14 )

Ano, naprosto s vámi souhlasím. Bezdomovci, nezaměstnaní , různé kriminální živly atd.se sdružují v houfech, batohy, oblečení atd. válí po všech čertech a ti se na nějaký zákaz můžou dle nich vykašlat.
Policie by měla proti nim tvrdě zakročit. Zakázat prodej těch odporných "kyselin", rádoby vín , protože si za pár korun nakoupí pomalu sud, ze všech prodejen ta svinstva stáhnout.
Málo takových individuí mezi námi není a potom bychom mohli s virem bojovat roky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa