Samozvaná influencerka a herečka ve filmech pro dospělé ještě před pár dny kroutila hlavou a nechápala smysl nošení roušek. Názor na paniku kolem pandemie koronaviru se bleskurychle změnil ve chvíli, kdy na sobě zpozorovala příznaky neidentifikovatelné nemoci. V úterý už se hnala na Bulovku, stihla si přitom udělat obočí, řasy a celkovou proměnu, aby se fešným chlapům v ochranných skafandrech líbila.

Serveru eXtra.cz popsala, že na místě bylo zhruba deset lidí a samotné testování probíhalo tak, že jí strčili tyčinku do nosu a už mohla jít domů. Zda bude test pozitivní, nebo negativní, jí pak sdělí po telefonu. Ale protože Karolína Urbanová, jak se pornohvězda civilně jmenuje, jednala zbrkle, a ne podle nařízení hygieny, dostala na sociálních sítích pořádně vyčiněno.

„A ty máš příznaky, že se hrneš na Bulovku, nebo si třeba nečetla příspěvek od doktorky Pavly Kovaříkový na fb, jak tam kolabuje zdravotnický personál kvůli lidem, co mají v hlavě nas*áno a hrnou se tam zbytečně, stejně jako ty?“ rozvášnil se jeden divák jejích domácích videí. Daisy Lee mu se smutkem na duši potvrdila, že příznaky opravdu má.

„Myslela jsem si, že mám chřipku z hor, z kterých jsem přijela, a ne… začali mě už bolet i svaly a celkově se necítím ok, takže návštěvu Bulovky jsem odkládala dlouho. Měla jsem klasickou chřipku a hlavně rýmu, která jako příznak korony nebyla. Teď jsem zjistila, že koronu mají i lidi, co nemají příznaky, a dokonce i blbou rýmu.“

Další komentující se podivil, jak může nemocný člověk, kterého bolí i ty svaly, nahrávat veselá videa na instagram a courat po venku. „Holka, máš tu spousty sledujících, chápu – každý má jinou inteligenci, ale zkus aspoň pochopit, že teď se x desítek tisíc lidí seberou dle tebe s rýmou a teplotou a půjdou se nechat testovat. Seď doma na zadku, pokud ti není dobře, a uděláš pro lidstvo nejlíp,“ vyplísnil ji.

Urbanová negativní výsledky sdílela do příběhů, příspěvek záhy smazala a k testům se už nevyjádřila. Místo toho hází na instagram jednu fotku za druhou a popisuje, jak ji karanténa vyhnala do lesa a jak musí nacházet způsoby, aby si ji zpříjemnila.

Fotogalerie
29 fotografií