Není pes, ale je tvrdá. Tak Angelininu výchovu popisují kolegové a příbuzní. O svých šest potomků – Maddoxe (18), Paxe (16), Zaharu (15), Shiloh (13), Vivienne (11) a Knoxe (11) – se už pár let stará sama, protože Brad je neustále vytížený a nemá čas. S dětmi údajně nikam nechodí a ty ho tak vidí jen zřídka. Když už si ale nějakou tu volnou chvíli najde, plní, co jim na očích vidí.

Podle magazínu International Business Times zmínil Brad své dceři Shiloh nabídku, která se neodmítá – první účinkování ve filmu. Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného, Shiloh chce jít ve šlépějích svých rodičů a ukázat jim, že je stejně dobrá. Jenže problém, alespoň pro šokovanou Zlobu, je člověk, jenž ji do role schválil. Bradova bývalka Jennifer, která je rovněž producentkou filmu.

Snímek The Goree Girls byl původně naplánován na rok 2013, doteď je ovšem ve fázi vývoje. Vedle Anistonové stojí za nedovršeným projektem Kristin Hahnová (51) a obě ženy doufají, že teď konečně nastal čas uvést film do kin. Do menších rolí shání neokoukané tváře a jednou z nich bude Shiloh.

„Poté, co Jen odhalila, že je pro Shiloh ve filmu malá role, Brad vstoupil do diskuze a za podmínek, že natáčení nebude zasahovat do dceřiných studií, přinutil Ange k souhlasu,“ uvedl magazínu zdroj. Exmanželka sice souhlasila, ale to ovšem neznamená, že se s tím vnitřně vyrovnala. Jak zdroj dále dodává, herečka pěkně zuří, protože ve filmu hraje i Jennifer. „Kontrakt ještě není podepsaný a Brad doufá, že Ange na poslední chvíli nepředvede nějakou scénu.“

Angelina svým dětem vždycky kladla na srdce, že vzdělání je nesmírně důležité a mělo by být na prvním místě. Toho se například drží její nejstarší syn Maddox, který odcestoval studovat do Jižní Koreje. Shiloh ale byla vždycky paličatá a o svém životě zásadně rozhoduje sama. Stejně jako maminka.

VIDEO: 10 vtipných momentů Jennifer Anistonové!

Video
Video se připravuje ...

10 vtipných momentů Jennifer Aniston Youtube.com/funnymoments/BPŽ

Fotogalerie
45 fotografií