Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nový trend hvězd: Sexy karanténa! Polonahé celebrity vystavují svá těla na internetu

Autor: jžk - 
26. března 2020
10:18

Kvůli koronaviru musí internetové hvězdičky sedět doma jako zbytek populace. Tam se ale rozhodně nudou nekoušou. Mají spoustu práce s přidáváním svých obnažených těl na instagram!

Celý svět se zavírá za dveřmi svých domovů. To ale neznamená, že by tím instagram strádal - právě naopak! Čím dál tím víc celebrit se na něm předvádí jen ve spodním prádle a udávají tak nový trend sexy karantény. Jinými slovy je pravý čas si pořídit hedvábné sexy pyžámko.

Jednou z průkopnic tohoto trendu je Megan Barton Harsonová (26) z TV pořadu Love Island. Ta se rozhodla izolaci pojmout po svém a na fotografii předvedla své růžové pyžamko. "Izolace... ale roztomilá," napsala pod ni.

Podobný nápad měla také britská modelka Demi Roseová, která se svou kamarádkou vystavila na odiv fanouškům svůj zadek. Supermodelka Bella Hadidová se také rozhodla sdílet průběh své izolace od zbytku světa a apelovala na své fanoušky, aby udělali totéž.

Odhalené, a rozhodně ne cudné fotky najdete také na profilech hvězdy seriálu Geordie Shore Holly Haganové a Chloe Ferryové nebo třeba Alexandry Caneové.

Instagramová hvězda Danielle Peazerová nezahálela a zdůraznila, že je třeba se sjednotit, zůstat pozitivní a být ohleduplný k sobě i okolí. Některé hvězdy a hvězdičky z Instagramu se ale rády odhalovaly i před příchodem pandemie!

e.lesanova ( 26. března 2020 13:52 )

Až přestanou duševně narušené osoby za centrum dění světa považovat focení svých zadků a vystrkování silikonů, začne se svět zase dávat do pořádku....sociální sítě jsou přirovnávány k používání heroinu a je to, bohužel, smutný fakt....zbyteční, povrchní lidé na téhle planetě

ChrapouniRetardovani ( 26. března 2020 12:34 )

Ty pysky mají nateklý od toho jako se pořád ládují nějakým ocasem, nebo polykáním semene? Nicméně takový debilní čubky ani nic jiného neumí než se fotit nahé, roztahovat nohy a nechat si vrážet péro až do krku!!!!!!

11karel11 ( 26. března 2020 12:20 )

Silikonové kurevy.

nikolaev ( 26. března 2020 11:08 )

mohl bych na krajíček s darma!!

renataren ( 26. března 2020 10:58 )

Co dodat... Normální š.lap.ky! Co se uživí akorát tím, že se vysvlečou....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa