Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

»Andílci« s přistřiženými křídly: Jak krásky tráví čas v karanténě?

/
  • »Andílci« s přistřiženými křídly: Jak krásky tráví čas v karanténě?
    20. března 2020 ● 19:30

    Nejprve je jejich zaměstnavatel Victoria's Secret prodal kvůli finančnímu krachu jiné firmě, teď jsou zase bez práce kvůli koronaviru. Kvůli celosvětové nákaze skončilo nejméně tucet andílků doma v karanténě. Některé z modelek využily příležitosti a nechaly nahlédnout do svého soukromí.

  • 1.

    Josephine Skriverová (26): »Létající« postel

    Původem dánská supermodelka žije v americkém Nashvillu s muzikantem Alexem DeLeonem. Těm, které zajímá, kde prožívají své milostné chvilky, předvedla Josephine (26) svou kompletně bílou ložnici. Té vévodí obří postel, originálně řešená tak, že matrace jsou uloženy na polenech a celé lůžko je zavěšeno ze stropu na lanech. Modelka se sklenicí whiskey v ruce nabádá své obdivovatele, aby v těchto těžkých dobách zůstali raději doma v bezpečí.
    Josephine Skriver
    Autor: instagram, archiv

  • 2.

    Elsa Hosková (31): Tady se cákám cákám!

    Švédka zůstala uvězněna ve svém newyorském apartmánu, odkud dala fanouškům nahlédnout hlavně do své mramorové koupelny. Na jednom ze snímků z obýváku je vidět na stěně Picasso. Je to originál, Elso?!
    Elena Hosk
    Autor: instagram, archiv

  • 3.

    Alessandra Ambrosiová (38):Vaří vývar, míchá drinky

    Myslíte, že supermodelky vaří? No, každopádně nestárnoucí brazilská kráska Alessandra Ambrosiová má v domě v Santa Monice k dispozici parádní kuchyni. A na instagramu ukázala, že má na stole připravený masový vývar. Také si udělala se synem jakýsi jižanský drink, který slovně doplnila: „Čas karantény.“
    Alessandra Ambrosio
    Autor: instagram, archiv
  • 4.

    Helena Christensenová (51): Bydlí ve vetešnictví

    Dánská veteránka bydlí v krásném sídle Catskill Mountains kousek za New Yorkem, obklopena lesy a jezery. Za svou bohatou kariéru nasbírala spoustu keramických blbinek, suvenýrů a obrázků, když to doplníte sbírkou knížek, aktů, a hlavně bot všech světových značek, zjistíte, že Helena vlastně žije v jednom velkém vetešnictví. I když je krásně uspořádáno a sladěno do čistých pastelových barev.

    Helena Christensen
    Autor: instagram, archiv
    Fotogalerie
    63 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy