Scénárista populárního seriálu Most! si otcovství naplno užívá, i když má z předchozího vztahu dva syny. V době karantény je s Anetou a maličkým co nejvíc doma a je to on, kdo zajišťuje nákupy a podobné věci. Modelka je stále v šestinedělí, a tak je zbytečné riskovat. 

„Lásku sobě. Pračka pere, malý na balkoně, tak jdu vařit oběd. Každý den mi přijde jako neděle, nikdo nikde a všude vůně jídla, alespoň něco pozitivního. Dnes jsem už musela vypnout zprávy, to je masírka. Držte se,“ napsala k fotce, na které v roušce líbá svého partnera Vignerová

Jejich polibek nikoho tak nepřekvapil, jako Petrovi lyžařské rukavice a zimní čepice, což je zrovna teď, kdy venku panují jarní teploty, dost nevšední.

„Proč má Péťa rukavice?“ zeptala se Agáta Prachařová (34) a modelka Kristýna Schicková (25) se smíchem dodala: „Jste na horách ? Milujuuuuuu ty rukavice, nejdůležitější je si umět v životě poradit.“ Vignerová to vzápětí vysvětlila: „Byl nakoupit, tak aspoň takto. Kolečko se prostě jen chrání před nakažením a všechno je v pandemii koronaviru lepší, než nic. 

VIDEO: Petr Kolečko: Na Lvy ho doprovodila maminka! Kde byla Vignerová?

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko: Na Lvy ho doprovodila maminka! Kde byla Vignerová? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií