Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Porod v době pandemie: Babišova poslankyně Vildumetzová se raduje ze syna

Autor: ČTK - 
22. března 2020
12:19

Poslankyně a bývalá hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová (46) porodila syna. Informovala o tom dnes na facebooku, kde zveřejnila fotografii sebe a novorozeného dítěte. Bývalá hejtmanka uvedla, že jsou oba zdraví a v pořádku. Mračková Vildumetzová po oznámení těhotenství zůstala poslankyní a v radě Karlovarského kraje.

„Splnil sen nám sen, ten nejkrásnější a nejcennější, který v životě může člověk mít. Rádi bychom Vám představili našeho milovaného Honzíčka, který světlo světa spatřil včera (v sobotu) před půlnocí. Váží 3,05 kilogramů a měří 48 centimetrů,“ uvedla Mračková Vildumetzová.

Bývalá hejtmanka oznámila své těhotenství loni na podzim. Kvůli těhotenství skončila ve funkci hejtmanky, přišla tak i o funkci předsedkyně Asociace krajů. Novým hejtmanem se stal od ledna její stranický kolega Petr Kubis (ANO).

Za regionálního politika ODS Jana Mračka se hejtmanka provdala v roce 2018 v srpnu. V době těhotenství pobývala v Praze i v Karlových Varech.

Mračková Vildumetzová se vedení kraje chtěla vzdát už v roce 2018 v únoru. Volby v roce 2017 ji totiž vynesly do Sněmovny a širší vedení ANO tehdy své hejtmany, kteří se stali zároveň poslanci, vyzvalo, aby si vybrali jednu z funkcí. Později si to rozmyslela, hlavně proto, že byla 11 hlasy zvolena předsedkyní Rady Asociace krajů ČR, což označila za pozici významnou a prestižní.

Video Debata KV - Jana Vildumetzová - Blesk TV
Video se připravuje ...

akublender ( 23. března 2020 14:17 )

Tak to se hodně pletete.

1pravda1 ( 22. března 2020 18:48 )

Tato paní je milá a oblíbená, u političek celkem výjimka.

1pravda1 ( 22. března 2020 18:46 )

Moc blahopřeji a přeji hodně zdraví, všude zprávy, jak lidé umírají denně po stovkách, tak alespoň radostná zpráva, i když stýkat se s širší rodinou není dobré. V Polsku zemřela žena pár dní po porodu, nakazila ji její matka, která se vrátila z Itálie...

lunatic ( 22. března 2020 15:39 )

Snad předtím porod schválilo nejvyšší vedení hnutí

y1xcvbnm ( 22. března 2020 13:21 )

zrovna tahle paní mladě moc nevypadá, no, je to její věc , chudák kluk

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa