Nejblíže k tomu, aby si „sáhla“ na milionovou příčku, měla nakročeno hudební soutěž SuperStar na Nově. Ta se stala nejsledovanějším pořadem večera v takzvaném „prime time“, čili v hlavním vysílacím čase po 20. hodině. Tuto reality show, v níž jde nejenom o pěvecký talent, ale i silné lidské příběhy, které hodnotí porota ve složení zpěvák Pavol Habera (57), herečka Patricie Pagáčová (31), hudebník Marián Čekovský (42) a R’n’B pěnice Monika Bagárová (25), si tentokrát nenechalo ujít 899 tisíc diváků. Na milion však SuperStar nedosáhla ani minulý týden: To se na ni tehdy dívalo 981 tisíc fanoušků této specifické zábavy.

Až na druhém místě se umístil dříve favorizovaný krimiseriál Zrádci na ČT1. I když tato šestidílná série začínala na 1 milionu a 7 tisících diváků a příznivců tvorby režiséra Viktora Tauše (46), jenž má „na triku“ minisérii Vodník nebo Modré stíny, a zdálo se, že i tentokrát se jim trefil napínavým příběhem z drogového podsvětí do vkusu, předposlední díl si pustilo už jen 727 tisíc lidí. Je to dost překvapivý pokles, jelikož české kriminálky vždycky hrály v našich televizích prim.

Zrádcům je ovšem vyčítána nepřehledná kamera a nepříliš srozumitelný zvuk. „Je to asi dobrý příběh, ale hudba řve, k tomu velmi nepříjemná plechová hudba, pak není slyšet hlas, absolutně si s tím nedal nikdo práci. Obraz se třepotá, jak kdyby to natáčelo na kameru dítě, děj běhá sem, tam, a tak už jsem to dneska na začátku přestala sledovat. Škoda, záměr dobrý, ale aby mě chytla migréna z pocitu kolotoče (třes kamer) a řevu ‚hudby‘ (jak z amplionu),“ objevuje se mezi nespokojenými komentáři na oficiální facebookové stránce České televize nejčastěji.

Nedělní trojkou se staly Střepiny na Nově, ty totiž vidělo 678 tisíc diváků, a čtyřkou se stala komedie Nestyda, v jejíž hlavní roli zazářil Jiří Macháček (53) s krásnou Vicou Kerekes (38) po boku. Příběh nepoučitelného sukničkáře, na kterého vsadila televizní stanice Prima, zaujal 578 tisíc lidí. Páté místo pak patří publicistickému pořadu 168 hodinNorou Fridrichovou (42) na prvním kanále České televize. Po Zrádcích zřejmě zůstalo u obrazovek 544 tisíc diváků.

VIDEO: SuperStar: Woodoo panenka pro Haberu!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Woodoo panenka pro Haberu! TV Nova

Fotogalerie
53 fotografií