Cukrářka Zuzana Dolejšová (Eva Decastelo) je ve svém oboru špička. Doma peče na zakázku a má spoustu kšeftů. Pro její svatební dorty si do zapadákova jménem Slunečná jezdí zákazníci až z Prahy. To jí ale úplně nenaplňuje, ráda by byla cosi víc, třeba dělala něco pro obec, než jen pekla a zpívala ve sboru.

Je jednou z tamních semetrik (vede starostova manželka Lída Vacková v podání Dany Batulkové). Zuzanin manžel Radek (Leoš Noha), s nímž má dvě děti, syna Michala a dceru Zuzanu, je pracant. Na směny maká v továrně a ještě k tomu provozuje autodopravu. Mezi hospodskými povaleči je za největšího kibice.

Od modelingu k pornu

Už od čtrnácti let se věnovala modelingu a natáčela reklamy. Ještě během studia střední školy odjela do USA. Údajně kvůli finanční tísni začala Decastelo, rozená Aichmajerová, přijímat nabídky z pornoprůmyslu.

Žádaná i v zahraničí

Na filmovém plátně debutovala v psychologickém thrilleru Mandragora z roku 1997. Kromě Slunečné ji milovníci seriálů mohli vidět mj. jako VIP paničku starostovou v Ohnivým kuřeti. Menší role dostala v komediích Panic je na nic, Špindl 2 či Román pro pokročilé nebo v dramatu Lovci a oběti. Objevila se v několika zahraničních projektech, jako byly americké seriály Immortal nebo Děti planety Duna.

Vyzkoušela si také práci produkční, asistentky režie, vizážistky, fotoeditorky. Moderovala na TV Nova reality show Big brother, na hudební televizní stanici Óčko pořad Inbox či též pořad Stylissimo.