Královna popu se v neděli rozhodla šířit poselství. Mohla to udělat z pohodlí své ložnice, ze svého obýváku, ale vybrala si k tomu napuštěnou vanu s růžovými lístky plovoucími na vodní hladině. Nahá prsa zakryla koleny a se svěšenou hlavou a za doprovodu smutných tónů klavíru vysvětlila, co je na novém virovém onemocnění tak skvělé.

„Takhle to je s COVID-19. Nezajímá ho, jak jste bohatí, jak jste slavní, vtipní, chytří, kde žijete, kolik vám je nebo jaké skvělé příběhy umíte odvyprávět. Smazal rozdíly ve společnosti,“ řekla v ponuré první půlminutě, kterou doplnila tíživými odmlkami za každým třetím slovem. Druhá polovina videa se nese v ještě depresivnější atmosféře a vy netrpělivě čekáte, kam to celé povede, a přemýšlíte, zda jí někdo za kamerou nemíří pistolí na hlavu.

To, co je na tom hrozné, je zároveň skvělé. Že jsme si všichni najednou rovni v mnoha ohledech.“ Video na internetu sklidilo obrovský posměch a inspirovalo k vytvoření mnoha parodií. Známý komik Carpe Donktum zopakoval zpěvaččina slova, zatímco seděl na záchodě, další fanoušci se zase ptají, kde sehnala ty růžové lístky, obchody jsou totiž beznadějně vyprodané. Madonna si neuvědomila, že společenské rozdíly neviděla většina závažných pandemií – nevybíral si mor, černé neštovice ani španělská chřipka.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
57 fotografií