Jak Jen, tak Brad patří mezi ty zcela uzavřené celebrity, které o svém soukromí zásadně nikdy nemluví. Takže pokud se opravdu zase po letech dali dohromady, od nich se to určitě nedovíme. Sociální sítě jsou ale plné zaručených zpráv, že už je ruka v rukávě a oleje vlévá do ohně nejlepší kamarádka Anistonové a její kolegyně ze seriálu Přátelé Courteney Coxová (55), která všechny příspěvky o znovu rozhořelé lásce neustále lajkuje a pozitivně komentuje.

Sůl v ráně

Angelina Jolieová, která je stále s Pittem v hořké rozvodové válce, už toho má dost. Na Jennifer žárlila prakticky celé své manželství a teď už voda přetekla: vzkázala Pittovi, že ať už se děje cokoli, ať zapomene na to, že by si s Jennifer někdy v budoucnu hráli na spokojenou rodinku s jejich šesti dětmi – Maddoxem (18), Paxem (16), Zaharou (15), Shiloh (13), Knoxem a Vivienne (oba 11). Nebo si to s ním prostřednictvím právníků vyřídí.

A rukavičky si brát nebude! Podle magazínu Woma’s Day už kontaktovala svůj tým, aby změnil v rozvodových papírech podmínky pro Pittovo opatrovnictví. „Jennifer je jako sůl v její ráně,“ uvedl rodinný zdroj pro Woma’s Day. Anistonová byla za Pitta vdaná pět let v letech 2000 až 2005.

Fotogalerie
47 fotografií