Diana Kobzanová nakonec soud, který projednával, zda erotickým focením poškodila Zapletalovu firmu, vyhrála. Nikdy se navíc netajila tím, že focení pro časopis Leo nelituje. 

Zatím ničeho nelituji. Ty peníze stály za to. Jestli máte pocit, že se někdo svléká pro radost a jen proto, aby ukázal, že zlobí, tak se mýlíte,“ prohlásila v roce 2005 modelka.

Ale tím s nahotou rozhodně neskončila. Přišly kalendáře, kde odhalila poprsí a pak i další lechtivé fashion fotky. Nutno říct, že by byla škoda, kdyby Diana neukázala své neskutečně dlouhé nohy v celé kráse a kromě toho i tělo pevné jako skála. 

Ale to skončilo, když v roce 2013 poznala hokejistu Michaela Frolíka (32). Jejich vztah praskl, když hokejista zvedal nad hlavu pohár pro vítěze Stanley Cupu a do náruče mu vběhla Diana. O rok později porodila v kanadském Winnipegu dceru Ellu a dne 23.dubna 2018 se jí na Floridě narodila druhá dcera Lily. 

Kobzanová má na sociálních sítích úspěch, ale často tam „zmizí ze světa“ a nikdo o ní nic neví. A to se stalo před několika měsíci, ovšem své 38. narozeniny jistě slaví se svými nejbližšími. 

VIDEO: Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií