Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku (†13) unesl před diskotékou: S kamarády ji znásilnil, uškrtil a zahrabal v lese

Autor: ran - 
25. března 2020
19:18

13letá Jelizaveta Černovová volala mámě, že už diskotéka skončila a ona že míří domů. S maminkou se ale bohužel již nikdy neshledala. Nedaleko diskotéky ji měl zatáhnout do auta násilník a se dvěma dalšími muži dívku brutálně zneužít, uškrtit kabelem a zahrabat v lese.    

Policie domnělého pachatele Alexandra Lipatova (35) zatkla a pátrá po jeho komplicích. Ruští vyšetřovatelé se domnívají, že za únosem stojí celý pedofilní gang. K únosu mělo dojít v obci Bokino v Tambovské oblasti, která se nachází v evropské části Ruska asi 450 km jihovýchodně od Moskvy. 

Podle svědků se únos odehrál nedaleko dětské diskotéky, kterou dívka navštěvovala. Líze šel z domova naproti její otec. Než však stačil dorazit, jeho dcera se ocitla v moci tří úchylů. Zpravodajský server The Mirror uvedl, že dívka podle svědků křičela o pomoc, když ji tři muži zavlekli do auta, ale bohužel nikdo z kolemjdoucích únosu už nedokázal zabránit.  

Do následné pátrací akce se kromě policie zapojilo na 600 dobrovolníků, kteří pročesávali celé okolí. Dívka byla nalezena v nedalekém lese, pohozena v mělkém hrobě.

Jak napsal deník The Sun, pitva prokázala, že Jelizaveta byla znásilněna a uškrcena elektrickým kabelem. Tělo měla plné podlitin, na hlavě stopy po silném úderu. 

Podle vyšetřovatelů je domnělý pachatel Lipatov ženatý a má 9letého syna. Obžalovaný byl zadržen v autě. Bránil se tím, že prý dívku nešťastnou náhodou přejel, naložil do kufru a ze strachu z postihu zahrabal v lese. Policie mu nemá proč věřit, stopy násilí na dívčině těle jsou neoddiskutovatelné. Naopak pachateli připsala přitěžující okolnost: křivou výpověď.  

 

nikolaev ( 26. března 2020 08:57 )

kupředu levá je vidět že jsi pořádný kok.t!!špína copak u nás se to neděje ty obecný blbe!!! kupředu levá!!!

nikolaev ( 26. března 2020 08:56 )

pokud se okamžitě verbž nebude střílet bude zle i u nás by dostali 10let za polovinu a jsou doma!!

nemocna ( 25. března 2020 23:51 )

Afronix ty neumíš pořádně číst? byla na dětské diskotéce

nemocna ( 25. března 2020 23:48 )

Nejen Rusko takové případy se dějí i u nás, jsou malé tresty a tak si dovolují, bud je nechytí a když ano směšný trest přečkají a žijí dál, ona je po smrti už jí nikdo neobživne, chuděra krásná holčička co si musela před smrtí prožít, všechny násilníky, znásilnění, pedofilové bych jim za trest uřezala pero a na malou at chodí jako holky, trest na celý život

kupredu-leva ( 25. března 2020 23:03 )

Rusko náš vzor!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání