Herečka, bloggerka a spisovatelka Marie Doležalová, která se do srdcí diváků zapsala především rolí plaché Saši v nováckém sitcomu Comeback, přiznává, že i když byl průběh jejího těhotenství zcela v pořádku, porod byl podstatně komplikovanější. A jelikož i příchod jejího prvního miminka na svět byl notně dramatický, děťátko totiž nedýchalo, rozmyslela si jakékoliv alternativní domácí porody a svěřila se do rukou odborníků.

„Porod podruhý, Podolí podruhý, vítání občánka ve svým životě podruhý. Podruhý teda taky odnášení miminka ze sálu a moje osamělý koukání do stropu, i když šťastný, že je na světě. Podruhý čuchání k miminku až ráno, mezi přístrojema, podruhý čekání na doktorky a jejich verdikty,“ líčí na instagramu.

„Rudy přišel na svět tak STEJNĚ jako Alfí, i když z jinejch důvodů! Asi aby jeho alternativní maminka už podruhé uznala, že nezáleží na tom jak, ale ŽE přijde na svět. Aby uznala, že doktoři jsou prostě (někdy) potřeba,“ vysvětluje herečka, která se vytoužené rodiny dočkala s tanečníkem Markem Zelinkou (34), s nímž v roce 2015 vyhrála StarDance.

A teď teda podruhý šestinedělí. Podruhý zjišťuju, že jsou věci, co mi nikdo neřek‘. Že přes tu všechnu krásu mě to bude trhat, že budu hledat místo pro to nový, a nový místo pro to starý... že můj starej hnusnej perfekcionismus vystrčí drápy a bude mě rvát na dva kusy výčitkama, že ani jeden z nich nedostává to všechno, co by měl! A co teprve jejich táta!“ stýská si Doležalová.

Oba potomci téhle svérázné dvojice jsou přitom vyslovení andílci. „Děti máme obě tak zlatý, že se koukáme do e-mailu, kde nám přišlo nějaký oznámení o výhře v loterii… Zlatý, miloučký, starací, spící, nechající se odložit, když je potřeba,“ libuje si Marie, a zároveň přiznává, že kojí jak novorozeného Rudolfa, tak i téměř dvouletou Alfrédu. A to dokonce i současně!

„A je to skvělý. Alfréda kouká od pravýho prsa k levýmu na Rudolfa a od začátku chápe, že se bude DĚLIT, ale dostane taky všechno,“ popisuje sympatická rusovláska krásy svého mateřství.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií