Karanténa může být vlastně k něčemu i dobrá. Třeba Radka Filipiho přiměla nahlédnout do tajů domácích prací. Mistrovi světa v bench pressu totiž mnohonásobná slavice dala poprvé do ruky žehličku a kromě pózování pro foťák se s ní Radek Filipi musel pěkně ohánět. Svého road manažera a vyhlášeného siláka totiž Lucie Bílá zapojila do procesu výroby roušek a jejich přípravy k odesílání těm, kteří je potřebují.

„Myslím, že toto období, prověří nejeden vztah,“ dělá si Lucie legraci ze svého partnera. Ten se s pekelně soustředěným výrazem koncentruje na výkon, jako kdyby se právě chystal zvednout mnohakilovou činku, jak je jeho dobrým zvykem.

Naštěstí to ale Radek zjevně bere s úsměvem, který je patrný i přes roušku. Pozorovat partnera, jak řádí s žehličkou, Lucii Bílou evidentně baví. Kromě fotky na svém profilu na instagramu totiž pořídila celou sérii „Radek a žehlička“ a umístila ji na instagramu i do příběhů. Na jednom z nich cituje Radka, který měl prý za to, že mu slavice dává do ruky telefon. Ani v karanténě se dvojice zjevně nenudí.      

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií