Moderátorka Michaela Ochotská to má na sociálních sítích hodně těžké. Když už se do ní nenaváží její bývalý manžel, známý tenista Lukáš Rosol (34), strefují se do ní její příznivci – pokud se tedy jejími příznivci po všech těch nehezkých zprávách ještě dají nazývat. Je však pravdou, že svými posledními fotkami, co Ochotská na instagramu sdílela, si sama tak trochu naběhla. Pochlubila se totiž dvěma momentkami, na nichž dovádí v Miami v bazénu s delfínem.

A bylo zle. Přestože bylo nepochybně setkání s těmito inteligentními mořskými savci velkým zážitkem, málokdo dokázal pochopit, proč zrovna tato plavovlasá kráska s uhrančivýma očima podporuje tento byznys. „Přemýšlela jste nad tím, že ten delfín pro vaši pomíjivou radost je celý život v zajetí, místo aby plaval svobodně v moři?“ divili se mnozí Michaelini fanoušci. „Nedělejte tomu promo, prosím!“ psali jí další lidé, co představení s delfíny v delfináriích, kdy se za zhruba 4 tisíce českých korun můžou návštěvníci se zvířaty pomazlit, považují za týrání. 

Ne všichni však byli tímto postem pobouřeni, mnozí byli názoru zcela opačného. „Ti delfíni se mají lépe, než naprostá většina lidí tady. Zdravotní péči 24/7 a tohle ‚předvádění‘ berou jako hru a baví je to,“ zastal se Ochotské, co se k celé kauze prozatím vůbec nevyjádřila, jeden muž, který podle svých vlastních slov tento mořský svět také navštívil. „Tahle organizace udělala za poslední roky pro záchranu vodního světa víc, než vy všichni tady dohromady.“

VIDEO: Staré hříchy vrhají dlouhé stíny: Takhle Michaela Ochotská pohřbila Dominika Duku (76)

Video
Video se připravuje ...

Michaela Ochotská pohřbila Dominika Duku Youtube.com

Fotogalerie
49 fotografií