Herečka a zpěvačka, která začátkem března oslavila 40. narozeniny, přiznala, že na nové vztahy se ještě moc necítí. „Mužskému pokolení zrovna moc nevěřím. Proč bych někoho hledala? Nějak nejsem schopna vrhnut se do vztahu po sedmi letech manželství a roce a půl kotrmelců a turbulencí všeho druhu,“ tvrdila Lucie pro web Expres.cz. 

Svou energii tak prý věnuje jen svým dvěma synům, jejichž školní akce nikdy nevynechává. „Jsem taková máma závislačka. A to mi teď naprosto stačí,“ říká Vondráčková, která se zřejmě dost spálila, jelikož o českých mužích nemá moc valné mínění. „Tady u nás v Česku jsou muži odrazem výchovy svých matek. Jsou to téměř králové rodiny a v mamahotelu setrvávají mnohem déle než právě holky,“ podivuje se blondýnka a má pocit, že výchova chlapců je u nás benevolentnější než v případě dívek. 

Jelikož jsou zvyklí na péči matky a veškerý komfort, v manželství pak vyhledávájí to samé. „Myslím si, že je obecně výhodnější, když muž nemá příliš volného času a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce.“ Skoro se zdá, jako by její slova nebyla jen obecná, ale mířila přesně a neomylně směrem k bývalému muži Tomáši Plekancovi. Mohlo snad toto za rozpad jejich vztahu?

S hokejistou žila Vondráčková několik let v Kanadě, kde je podle ní situace jiná a v lecčem lepší. „V Kanadě mají třeba o víkendech děti tatínci, aby si mohly ženy odpočinout a věnovat se samy sobě, aby byly pak pro své muže krásnější a pro děti odpočinutější,“ posteskla si Lucie, podle níž v Česku maminky o víkendech spíše otročí a večer jsou už moc unavené. Řada žen by jí možná dala za pravdu.

Jen těžko říct, zda si zpěvačka s takovými názory vůbec může najít nového partnera a být s ním šťastná. Zřejmě u ní mají všichni Češi asi zatím pořádně velký škraloup.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií