Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Covidioti"! Modelky oblékají bikiny z respirátorů, i když lékařům chybí

Autor: jel, VaB - 
6. dubna 2020
06:00

Z celého světa přichází svědectví o lidech z první linie, kteří denně pracují s pacienty nakaženými koronavirem a přitom nemají dostatečné ochranné pomůcky. Ruskou modelku Julii Ušakovovou (29) to ale zjevně příliš netrápí. Respirátory a roušku využila k hloupému žertu. Ty tak místo úst zdravotníků skončily na jejích intimních partiích. A podobných žen je daleko víc! 

Ušakovová na svém instagramovém profilu, kde ji sleduje přes 500 tisíc fanoušků, zveřejnila fotku ve vlastnoručně vyrobených bikinách. Při pohledu na modelčin oděv se fanouškům protočily panenky. Ruska spodní díl plavek vyrobila z roušky, vrchní zase spíchla ze dvou respirátorů.

Julia u příspěvku žertovala, že si objednala tyto trendy plavky. „Ventily umožňují pokožce dýchat, bohužel je nemůžete nosit déle než dvě hodiny,“ napsala modelka. Některým jejím fanouškům se žert evidentně líbil, příspěvek získal tisíce lajků.

Mnohem víc lidí však výstřelek sexy blondýnky pohoršil. Fotografie jim tak vtipná nepřipadala a modelku za její bezohlednost zkritizovali. „Ošetřovatelé nemají masky a lidé jako vy to berou jako vtip. To je ostuda,“ napsal jeden z rozhořčených uživatelů. „Radši jste si měla objednat mozek,“ radil Julii jiný člověk.

Server Daily Mail upozornil na to, že podobných modelek je na instagramu víc. Poukázal na další, které se fotily ve spodním prádle vyrobeném z roušek či respirátorů. Jedna z dívek si plavky udělala z toaletního papíru, kvůli kterému se lidé na příklad ve Spojených státech i porvali!

krapotkin ( 6. dubna 2020 18:06 )

Některé roušky mají docela pěknou výplň.

Uivatel_5417844 ( 6. dubna 2020 17:28 )

Díky za ty fotečky dobře jsem si u nich vyhonil pytel! Mimochodem nechce někdo koupit sperma? Radši jsem ho vystříkl do zavařovačky kdyby ho někdo chtěl...

hejhej ( 6. dubna 2020 12:02 )

Modelky ??? Hloupé nány

11karel11 ( 6. dubna 2020 11:57 )

jsou to kur... a kur.... zůstanou v každé situaci. Jejich užitkovost je nulová v této těžké době. Kolik ušili roušek pro ostatní?

fotrpjotr ( 6. dubna 2020 10:34 )

Modelky prošly koronavirem,který jim vážně poškodil zbytek mozku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa